BloemBloemBloemBloem
Back Back Verhuur

BloemBloem

  • Joan Muyskenweg 34
    1114 AN Amsterdam

    Tel: 088 655 4330

  • BloemBloem

Ga naar de website

Wilt u echt iets bijzonders? Wij zijn er voor u!

Meubilair en decoratie - BloemBloem richt complete evenementen in met het mooiste meubilair, verse bloemen en decoratie. Met de kennis van onze eventspecialisten zorgen wij voor een onvergetelijk evenement van welke omvang dan ook. Ons meubilair en onze decoratie zijn stukken op zich. Elk stuk is solitair en het bewonderen meer dan waard. Eenmaal samengebracht vormen ze een geraffineerd samenspel. Nooit klakkeloos of chaotisch. Maar op doordachte wijze vertaald vanuit de boodschap van de opdrachtgever. Dat versterkt.

Arrangeurs en Decorateurs 

Gevoel voor materiaal. Voor ruimtes. De bloem vooral bloem laten zijn. Planten laten stralen waar mogelijk. Dat is in essentie onze visie op arrangeren en decoreren. Wij zijn bloemenfreaks. En daar zijn we trots op. We kijken, voelen en beleven. Naast genieten van bloemen en planten in hun meest oorspronkelijke vorm, componeren wij elke denkbare ruimte tot een plantaardig schilderij. Zo laten wij ruimtes floreren. In de stijl die past bij uw identiteit en uw boodschap.

Concepts 

De broedkamer van onze creativiteit. Speelruimte van onze geest. We bedenken en ontwikkelen creatieve concepten voor elke denkbare uiting. Spraakmakende beursstands. Indrukwekkende interieurconcepten. Spetterende productpresentaties. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Alles kan. Alles is mogelijk. Braaf of bizar. Maar altijd bijzonder. Zolang wij maar geprikkeld worden en u mogen prikkelen. Grenzen zijn er immers om op te zoeken.

Bekijk onze uitgebreide sfeerimpressies op bloembloem.nl

Neem contact op met BloemBloem

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van BloemBloem zal z.s.m. contact met u opnemen.