Inspiration DaysInspiration Days
Back Back Nieuws

De laatste trends in de grootste showroom van Nederland

03 april 2017

BloemBloem, Héman en Trends for Rent organiseren 6,7 en 8 april 2017 de Inspiration Days. Deze inspiratiebeurs vindt plaats in de grootste showroom voor eventbenodigdheden van Nederland. BloemBloem heeft een jaar geleden intrek genomen in het 8000m2 grote pand in Mijdrecht. De wens om hier een waanzinnige showroom te maken is er sindsdien geweest.

Als bezoeker van de Inspiration Days word je verrast op een route langs de laatste trends op het gebied van; Expo & Styling, Design & Decorations, Tableware & Event rentals en Culinair & Catering. Werkelijk alles komt voorbij, van de laatste technische snufjes tot de nieuwste servies trends. Zowel indoor als outdoor is het ook op culinair gebied een beleving met demonstraties van Rational en Julius Jaspers. Ontvang event style advies volgens de laatste trends van Elles & Hellen. Op vrijdagavond zal Robert Leroy voor het muzikale entertainment zorgen.

'Evenementen krijgen steeds meer karakter, met de Inspiration Days bieden wij organisatoren en cateraars handvaten om te voldoen aan deze vraag', aldus directeur Richard Verhoef.

Inspiration Days

Tijdens de Inspiration Days staat op donderdag en vrijdag van 15:00 tot 20:00 uur het salesteam klaar om je te begeleiden op de Inspiration Tour. Op zaterdag is de showroom voor iedereen geopend tijdens de Family day van 10:00 tot 15:00 uur.

Bezoekadres: Industrieweg 29, 3641 RK Mijdrecht.

Je kunt je hier aanmelden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!