De grootste event showroom van NederlandDe grootste event showroom van Nederland
Back Back Nieuws

De grootste event showroom van Nederland

17 februari 2017

6,7 en 8 april 2017 organiseren BloemBloem, Héman en Trends for Rent de Inspiration Days. Deze inspiratiebeurs vindt plaats in de grootste showroom voor eventbenodigdheden van Nederland.

Samenwerking van drie bedrijven

De mogelijkheden die voortgekomen zijn uit de samenwerking van de drie bedrijven zijn ongekend. Op alle facetten van eventdesign, decoratie en rent zijn de bedrijven vertegenwoordigd. BloemBloem heeft een jaar geleden intrek genomen in het 8000m2 grote pand in Mijdrecht. De wens om hier een waanzinnige showroom te maken is er sindsdien geweest.

Route langs de laatste trends

Als bezoeker van de Inspiration Days wordt je verrast op een route langs de laatste trends op het gebied van inrichting, decoraties en verhuurmaterialen. Werkelijk alles komt voorbij, van de laatste technische snufjes tot de nieuwste servies trends. Zowel indoor als outdoor is het ook op culinair gebied een beleving.

'Evenementen krijgen steeds meer karakter, met de Inspiration Days bieden wij organisatoren en cateraars handvaten om te voldoen aan deze vraag', aldus directeur Richard Verhoef.

Inspiration Days

Tijdens de Inspiration Days staat het salesteam op donderdag en vrijdag van 15:00 tot 20:00 uur klaar met inspirerende informatie. Op zaterdag is de showroom voor iedereen geopend tijdens de Familie dag van 10:00 tot 15:00 uur. Bezoekadres: Industrieweg 29, 3641 RK Mijdrecht. Aanmelden kan via www.bloembloem.nl

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!