BloemBloem: de online moodboard-toolBloemBloem: de online moodboard-tool
Back Back Nieuws

BloemBloem: de online moodboard-tool

29 maart 2019

De nieuwe website van BloemBloem staat geheel in het teken van inspireren en creëren. Met één druk op de knop het moodboard voor jouw volgende event. De online moodboard-tool is klaar voor gebruik. Iedere organisator kan nu zelf eenvoudig en snel zijn of haar persoonlijke touch toevoegen aan de kennis van professionele eventstylisten. 

Hoe het werkt

Met meer dan 2000 gecreëerde settingen in de afgelopen jaren op diverse locaties binnen de Benelux, heeft BloemBloem een uitgebreid portfolio opgebouwd. Gebruik foto's uit het lookbook om inspiratie op te doen en verwerk deze in een moodboard. Upload zelf extra foto's om jouw moodboard een uniek karakter te geven. De specialisten van BloemBloem brengen jouw concept vervolgens tot leven.

Over BloemBloem

BloemBloem beschikt over een eigen bloembinderij, lasserij, spuiterij en houtwerkplaats. Het creatieve team zorgt voor de conceptmatige inrichting van locaties en realiseert de werkelijkheid door het gebruik van decor, bloemen en rekwisieten. Het team van BloemBloem zorgt ervoor dat het concept al tot leven wordt gebracht, nog voor het evenement plaats heeft gevonden door middel van 2D en 3D visuals.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!