Hoe krijg je met gepaste afstand een mooi en sfeervol event?Hoe krijg je met gepaste afstand een mooi en sfeervol event?
Back Back Nieuws

Hoe krijg je met gepaste afstand een mooi en sfeervol event?

13 juli 2020

Als praktische verhuurder laat Héman Horecaverhuur met de eventinrichting van BloemBloem mensen weer bij elkaar komen. Zo wordt elk event, óók met gepaste afstand, een mooi event! Héman en BloemBloem bieden de optie om locaties in te richten met materialen die passen bij het betreffende evenement én zorgen voor sfeer, veiligheid en aankleding.

Goed beeld

Het salesteam van Héman Horecaverhuur denkt graag mee over anderhalvemetermogelijkheden. Welke materialen passen in de ruimte?

Wat zorgt voor sfeer en hoe kan de veiligheid van de gasten vooropgesteld worden? Er zijn gelukkig eindeloos veel mogelijkheden. ‘We beginnen met het maken van een geschikte offerte en 3D tekening van het betreffende event’, vertelt Mirja Clarijs. ‘Hierdoor krijgt de klant direct een goed beeld van hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien. Zodra alle partijen akkoord zijn, gaat het opbouwteam aan de slag en toveren zij de ruimte om tot een prettige plek waar je kunt eten, praten, borrelen of luisteren.

Toekomst & samenwerkingen

Op dit moment kijken Héman en BloemBloem vooral naar de toekomst. ‘We proberen samen met onze branchegenoten het beste te maken van deze periode met weinig evenementen.’ Een positief punt is dat er vanaf nu geen limiet meer voor het aantal gasten van een bijeenkomst geldt. Locaties met grote oppervlakten en buitenevents kunnen worden ingericht met voldoende afstand tussen de gasten en bezoekers. Denk bij een buitenevent aan grote parasols met heaters, lange statafels en sfeerhaarden, zo breng je de zomer ook warm en droog door als de zon even niet schijnt! Dineren aan ronde tafels is dé oplossing om veilig te dineren met grote aantallen.

Beurs van Berlage

Op dit moment hebben Héman Horecaverhuur en BloemBloem een mooie samenwerking met de Beurs van Berlage. Mirja: ‘Toen de events werden afgelast afgelopen maart, zijn wij direct samen gaan inspelen op de mogelijkheden die nu van toepassing zijn. We hebben de locatie ingericht met twee verschillende settings, een conferentiemogelijkheid en een dineroptie. Om sfeer te creëren kan licht al veel doen, hier en daar plaatsten we een mooie eyecatcher van bloemen, we zorgden voor voldoende afstand en toen waren we klaar voor de eerste gasten.’ Afgelopen week heeft er werkelijk een diner met 100 personen plaatsgevonden: het begon gelukkig meteen weer heel erg te lijken op een gezellig event, zoals vanouds! In samenwerking met de fotograaf, entertainmentpartij, cateraar en de locatie heeft er een geweldig diner plaatsgevonden.

Naast diners en conferenties kunnen er uiteraard ook borrels georganiseerd en ingericht worden, studio’s voor lifestreams, pop-up restaurants en terrassen. We denken heel graag mee met alle partijen, om mensen weer echt bij elkaar te brengen op een veilige manier.

Landelijk & vanuit eigen werkplaats

Héman en BloemBloem bezorgen de verhuurmaterialen en bouwen op door heel Nederland. Met Amsterdam als standplaats zijn ze flexibel en zitten ze centraal. Verse bloemen en planten worden door de inhouse bloembinderij verzorgd, net als veel van de materialen. Die worden door het team zelf ontworpen en gemaakt in eigen werkplaats. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!