
PTA als eindbestemming
'Daar waar vaak verwacht wordt dat PTA een locatie is die fungeert als tussenstop voor passagiers, voelde de locatie deze avond als eindbestemming', vertelt Kim Borrel, directeur van De BorrelFabriek. 'We hebben alles uit de kast gehaald om een flamboyante hotellobby-sfeer neer te zetten. Van kop tot staart ondergedompeld in het thema ‘Amsterdam Chique’ met als sfeermakers onze creatieve cateringconcepten'.
The added magic
'De aanwezige gasten werden in de ‘Lift Me Up’ ontmoetingsruimte op mysterieuze wijze ontvangen waarna een amuse van sjizam op de muis van de hand werd bereid die de smaakpapillen wakker schudde. En omdat 2019 hét jaar van Rembrandt is, mocht deze Amsterdamse schilder niet ontbreken op dit feestje', aldus Kim. Steak tartare en vegan steak tartare werden gepresenteerd op de Rembrandtwand en door een artistieke muze voorzien van de final touch vanaf haar schilderspalet. 'En waar zou Amsterdam zijn zonder de befaamde bitterballen en frietjes op elke hoek van de straat? Wij brachten deze oeroude Amsterdamse snacks in een chic jasje;
gepresenteerd als ‘Haute Friture’.'
Directeur Dick de Graaff: 'De BorrelFabriek heeft zichzelf weer overtroffen getuige de vele complimenten die wij van gasten hebben mogen ontvangen. Jullie creatieve input heeft ook deze editie van de Captains Cocktail culinair gezien naar een hoger plan getild. Dank!'