StrandzuidStrandzuid
Back Back Locaties

Strandzuid

  • Europaplein 22
    1078 GZ Amsterdam

    Tel: 020 616 8660

  • Strandzuid

In het kort

  • Unieke zomerlocatie
  • Jarenlange ervaring
  • Stadsstrand in Amsterdam
  • Altijd 1 aanspreekpunt

Ga naar de website

In het voorjaar van 2017 heropent Strandzuid, het stadsstrand tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, haar deuren met een compleet vernieuwde locatie. De houten paviljoens maken plaats voor één groot complex aan de vijver, dat onderdak biedt aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé nieuwe zomerse trouwlocatie van Amsterdam, bedoeld voor iedereen die met een vakantiegevoel in het huwelijksbootje wilt stappen!

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, hebben een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes en alle faciliteiten voor een onvergetelijke bruiloft.

Zo hebben we The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 150-200 personen, met een eigen bar, terras en directe aansluiting op de keuken. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast. 

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep.

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Dock; een strandbar (en keuken) naast de haven. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor een receptie, huwelijksvoltrekking bij zon of borrel. The Dock heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten.

Wil je meer informatie over het vernieuwde Strandzuid? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met Strandzuid

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Strandzuid zal z.s.m. contact met u opnemen.