PinkOrangePinkOrange
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

PinkOrange

 • Aalsterweg 262
  5644 RK Eindhoven

  Tel: 040 251 9909

 • PinkOrange

In het kort

 • 30 jaar ervaring in het creëren van onuitwisbare herinneringen en belevingen

Ga naar de website

Over ons

Al dertig jaar tellen we mee in de (inter)nationale top als het gaat om het neerzetten van indrukwekkende evenementen en incentive reizen. Al dertig jaar weten klanten, nationaal en internationaal, groot en klein, ons te vinden voor onvergetelijke herinneringen. De vetste Titanic première ter wereld ooit, het eerste indoor WK-surfen, de Marlboro Music Dance Tour en de opening van het grootste windpark van Nederland; zomaar wat producties waarbij het onmogelijke mogelijk is gemaakt.

 

Dertig jaar vol verrassingen

Wat dertig jaar geleden, met Henk Verhoeven aan het roer, begon als HV Productions is uitgegroeid tot een event en incentive bureau van wereldformaat. HV Productions maakte destijds faam op het gebied van fashionshows, beursactiviteiten en exclusieve modegala’s. Bovendien was HV Productions jarenlang het vaste eventbureau van de RAI en Jaarbeurs.

Tijden veranderden en bedrijfsfeesten, jubilea en incentive reizen kregen een steeds belangrijker aandeel. HV Productions was in staat daar op bijzondere wijze invulling aan te geven, waardoor het bedrijf gestaag wist door te groeien.

Pink Orange: proud to create memories

In 2019 neemt Henk’s zoon, François Verhoeven, nadat hij dit bedrijf al jaren leidt, het stokje formeel over. Dit zorgt voor de nodige verandering, zoals een nieuw onderkomen en een nieuwe bedrijfsnaam: Pink Orange events & incentives. Pink Orange staat symbool voor vernieuwing en onbegrensde mogelijkheden, voor intens geluk en voor een nieuwe tijd waarin we onze klanten de komende dertig jaar majestueus willen verrassen. Er staat een heel team aan eventprofessionals klaar om van jouw event een proud memory te maken.

 • PinkOrange
 • PinkOrange - Lancering Porsche Taycan
  PinkOrange - Lancering Porsche Taycan
 • PinkOrange - 25 jaar Sioux Technologies
  PinkOrange - 25 jaar Sioux Technologies
 • PinkOrange - Incentive Sevilla
  PinkOrange - Incentive Sevilla
 • PinkOrange - 10 jaar Euro Caps
  PinkOrange - 10 jaar Euro Caps
 • PinkOrange - Event
  PinkOrange - Event

Events

Stand out from the crowd en geef jouw bedrijf de aandacht die het verdient. Wij denken niet out of the box; wij kennen geen box. Dacht je dat een roze sinaasappel niet bestond? Dus wel! Wij brengen dromen tot leven en creëren blijvende herinneringen. Het enige dat jij hoeft te doen is vertellen wat je met jouw event wilt bereiken. Wij zorgen voor waanzinnige ideeën en een uitvoering waar je stijl van achterover slaat. Jouw gasten brengen we maximaal tot verroering en laten ze met spraakmakende verhalen naar huis terugkeren. Jouw wow-factor, die roze sinaasappel, dat zijn wij.

 

Incentives

Een onvergetelijke reis maak je met ons. Wat de reden ook is - een bedankje voor je beste klanten, een cadeautje voor medewerkers die targets hebben behaald of een unieke productlancering, wij trekken jou en je gasten mee buiten de gebaande paden. We geven geen rondleiding met een vlaggetje. Nee, je krijgt een reis vol verrassingen om nog jaren over na te praten. We combineren fantasie met actie en een ongekende portie lef; we laten ons niet afschrikken door het onbekende. We gaan niet over één nacht ijs, wel door het vuur. Van begin tot het einde wordt jouw reis een beleving, waarvan jij zorgeloos meegeniet. Samen overstijgen we ieders verwachting. Jouw magic touch, dat zijn wij.

Neem contact op met PinkOrange

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van PinkOrange zal z.s.m. contact met u opnemen.