PinkOrange lanceert PROUD PinkOrange lanceert PROUD
Back Back Nieuws

PinkOrange lanceert PROUD

07 februari 2024

Het Eindhovense evenementenbureau PinkOrange heeft deze week de eerste editie van hun inspiratiemagazine PROUD. via social media en e-mail gedeeld, en de reacties zijn niet onopgemerkt gebleven. Denise Visser en Linda Voermans vertellen er enthousiast over: ‘We komen op zoveel gave plekken, spreken ontzettend veel inspirerende mensen en geen dag is hetzelfde. Inspiratie en ideeën in overvloed! Ons vak en de mensen zijn gewoon zó leuk; de eventbranche en alle branchegenoten verdienen een podium,’ aldus Denise.

Bij PinkOrange zijn ze niet alleen trots op de gave events en incentives die ze mogen organiseren, zoals de pay-off ‘Proud to create memories’ doet vermoeden, maar ook op de branchegenoten waar zij mee mogen samenwerken. Linda vervolgt: ‘Het zijn stuk voor stuk vakidioten die er alles, maar dan ook alles aan doen om het allerbeste event neer te zetten. Het zijn allemaal optimisten die vol passie en trots hun werk verrichten. De naam van het magazine kon dus niet anders zijn dan PROUD.’

Powervrouwen, AI en meer

In de eerste editie lees je interviews met powervrouwen Floor Hanssen en Kara Ernest. Ze geven een inkijkje in hun leven en delen interessante tips. Daarnaast wordt AI-Consultant Wesley Nooijens de hemd van zijn lijf gevraagd over AI en de toekomst van de eventbranche. Wesley deelt tevens handige tips voor het gebruik van AI. Door een vaste opdrachtgever te interviewen die werkzaam is als Management Assistent, slaagt PinkOrange erin een slimme brug te slaan tussen enerzijds waardevolle content voor veel van de lezers die een vergelijkbare functie vervullen, en anderzijds toch een klant het woord te geven.

De dames sluiten af met de woorden: ‘PROUD. is eigenlijk een verzameling van alles wat ons interesseert en inspireert, en dat delen we graag met iedereen. We hopen dat het anderen inspireert om mooie dingen te doen, voor henzelf en voor anderen. We hebben talloze ideeën; we zouden met gemak een koffietafelboek kunnen vullen, maar laten we niet te hard van stapel lopen.’ Dit jaar verschijnen er nog drie edities waarin andere collega's uit de branche in de schijnwerpers worden gezet.

Nog meer inspiratie nodig?

Naast inspiratie van branchegenoten wordt de lezer ook op een andere manieren geïnspireerd, namelijk met DIY decoratie, favoriete restaurants om een lekker hapje of drankje te doen, reistips en meer.

Lees hier inspiratiemagazine PROUD. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!