HV Productions wordt Pink Orange events & incentivesHV Productions wordt Pink Orange events & incentives
Back Back Nieuws

HV Productions wordt Pink Orange events & incentives

05 april 2019

Het Eindhovense evenementenbureau HV Productions, dat al dertig jaar bekend staat vanwege haar spraakmakende evenementen en incentive reizen, wijzigt per 1 april 2019 haar bedrijfsnaam in Pink Orange events & incentives. 'Slechts één van de veranderingen waarmee we onze marktpositie verder gaan versterken,' aldus directeur François Verhoeven.

30 jaar nadat zijn vader, Henk Verhoeven, het evenementenbureau HV Productions oprichtte neemt François het stokje formeel over. Ondanks dat François dit Eindhovense evenementenbureau al jaren leidt, zorgt dit voor de nodige verandering, zoals een nieuwe naam, een nieuw onderkomen en een managementuitbreiding.

Vernieuwing doorvoeren

François: 'Mijn vader staat bekend als een hardwerkende en vriendelijke man. Hij zette de zakelijke evenementenbranche op zijn kop en deed wat anderen niet durfden of gewoonweg niet verzonnen kregen.' Zo werd de door Henk Verhoeven georganiseerde filmpremière van Titanic in Amsterdam uitgeroepen als 's-werelds meest creatieve Titanic-première. Ook staat Henk bekend als Mr. Dakar. 'Mijn respect voor mijn vader zit niet in de naam van het bedrijf. Dat zit in mijn hart. Dat gezegd hebbende is het voor mij tijd om verdere vernieuwing niet alleen in het DNA, maar ook in de naam en locatie van het bedrijf door te voeren.'

Pink Orange events & incentives; proud te create memories

De nieuwe naam, Pink Orange events & incentives, werd tijdens de opening van het nieuwe pand, op vrijdag 29 maart 2019, feestelijk gelanceerd. Vanuit het nieuwe kantoor, het volledig gerenoveerde oude biljartcafé naast Kortonjo aan de Aalsterweg in Eindhoven, zal HV Productions onder de nieuwe naam verder gaan. François: 'Pink Orange staat symbool voor vernieuwing en onbegrensde mogelijkheden, voor intens geluk en voor een nieuwe tijd, waarin we onze klanten de komende dertig jaar majestueus willen verrassen. De pay off 'proud te create memories' geeft ons team van event professionals de perfecte kapstok om van ieder event een proud memory te maken.'

Managementuitbreiding

Om het werkklimaat te optimaliseren is daarbij per 1 maart 2019 Frank Driessens als operationeel directeur aangetrokken. Frank gaat de organisatie verder professionaliseren, waardoor François en zijn team de handen meer vrij krijgen om originele producties te bedenken en uit te voeren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!