VisitorControlVisitorControl
Back Back Communicatie, promotie en uitnodigingstraject

VisitorControl

 • Nieuwstraat 10
  5384 TC Heesch

  Tel: 0412 440 440

 • VisitorControl

In het kort

 • Van uitnodigen tot bedanken
 • Altijd naar eigen wens
 • Unieke check-in & scan-oplossingen
 • Tickets, betalingen, naambadges
 • AVG Proof

Ga naar de website


 

Compleet in bezoekersregistratie
VisitorControl verzorgt de complete bezoekersregistratie voor je event. Van uitnodigen tot bedanken, wij regelen het voor je. We hebben altijd een passende oplossing, of het nu gaat om een beurs, festival of kerstmarkt. Al meer dan 10 jaar is maatwerk bij VisitorControl dan ook geen keuze, maar standaard.

Dataveiligheid
Bij VisitorControl vinden we de dataveiligheid van je gasten belangrijk. We zijn dan ook volledig AVG-proof en zorgen dat tijdens en na afloop van je event data veilig wordt opgeslagen en verwijderd.

Stuur een uitnodiging of verkoop je e-ticket
Je event start vaak met een uitnodiging of save-the-date in de stijl van jouw event. Dit kan met een unieke uitnodiging per post maar nog makkelijker met een gerpersonaliseerde e-mail. Je gasten hoeven dan geen persoonsgegevens meer in te voeren maar controleren de gegevens die jij vooraf aan VisitorControl hebt aangeleverd. Uiteraard is alles geoptimaliseerd voor je smartphone zodat je gasten zich overal gemakkelijk aan kunnen melden.

Groepen & introducés
Geen enkele aanmelding is hetzelfde, dat vinden we dan ook logisch. Samen met jouw als eventmanager bekijken we vooraf hoe we jouw event in gaan richten. Maakt je event bijvoorbeeld gebruik van verschillende soort (VIP-)gasten, groepen of bedrijven? Hiervoor heeft verschillende oplossingen. En moet het écht anders? Geen probleem, dan maken we dit gewoon op maat!

Online aanmelden
Als organisator van je event wil je gasten geen onnodige informatie laten invullen. VisitorControl maakt daarvoor gebruik van dynamische formulieren. We richten het formulier in naar jouw eigen wensen, compleet de huissstijl van jouw merk of event. Ook het toevoegen van introducé's, verdiepingssessies, kortingscodes en betalingen behoren tot de mogelijkheden. Na de online aanmelding ontvangen jouw gasten direct een e-mail daarin zijn of haar e-ticket(s).

Tijdsvakken
Wil je graag de controle over de bezoekersflow op je event of bestaat je event uit meerdere dagen, maak dan gebruik van tijdsvakken. Je laat gasten eenvoudig een vooraf ingestelde dag of tijdsvak kiezen. Op deze manier weet je hoeveel gasten je kunt verwachten gedurende het event.

 • VisitorControl, van uitnodigen tot bedanken, wij regelen het voor je!
  Van uitnodigen tot bedanken, wij regelen het voor je!
 • VisitorControl, een verzorgde en professionele binnenkomst op je event
  Een verzorgde en professionele binnenkomst op je event
 • VisitorControl verzorgt alles in de stijl van jouw event en merk
  De complete communicatie in de stijl van jouw merk en event.
 • VisitorControl, eenvoudige check-in, ook met mobiele e-tickets.
  Eenvoudige check-in, ook met mobiele e-tickets.
 • VisitorControl, gepersonaliseerde badges met naam en programma
  Gepersonaliseerde badges met naam en programma
 • VisitorControl, eenvoudig betalen op je event met de Knip add-on
  Eenvoudig betalen met op je event met de 'Knip' add-on

Verdiepingssessies
Maakt je event gebruik van verdiepingsessies? Ook deze sessies kunnen door VisitorControl worden geregistreerd middels een extra check-in. Zo weet je direct wie er aanwezig zijn en wellicht meer informatie willen ontvangen over deze sessies. Een mailing versturen naar deze specifieke gasten kan achteraf gemakkelijk via het ControlPanel.

Bedank je bezoekers
Na afloop van je event bedankt je met één klik op de knop je gasten. Stuur je aanwezige gasten een e-mail met een enquete of gepersonaliseerde aftermovie!
Als eventmanager heb je de mogelijkheid om de statistieken van je event terug te zien in het ControlPanel. Hier bekijk je onder andere totaal aantal gasten maar ook het no-show percentage.

Met de handige 'add-ons' van VisitorControl is het bijvoorbeeld ook mogelijk om je gasten een bedankje uit te laten kiezen in een gepersonaliseerde webshop. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van VisitorControl? Neem dan contact op via info@visitorcontrol.nl of bel ons op 0412-440 440

Neem contact op met VisitorControl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van VisitorControl zal z.s.m. contact met u opnemen.