VisitorControl Live platform voor hybride eventsVisitorControl Live platform voor hybride events
Back Back Nieuws

VisitorControl Live platform voor hybride events

14 augustus 2020

Veel eventmanagers en bedrijven zijn op zoek naar een nieuwe invulling voor hun events. Het organiseren van een volledig of gedeeltelijk online event kan hierbij gezien worden als een vervanger van je normale offline event. Om eventmanagers en haar klanten te kunnen voorzien in deze vraag heeft VisitorControl het Live platform ontwikkeld.

Gebruiksvriendelijk

Met dit platform geeft VisitorControl antwoord op de zoektocht naar een gebruiksvriendelijk platform voor hybride en online events. Geen lastige of verschillende pakketten die je moet installeren vooraf, het Liveplatform is één tool die je kan voorzien in alle behoeftes rondom online events.

Interactie

Zo beschikt het platform over verschillende handige functionaliteiten zoals het volgen van verschillende sessies, een livechat en het gebruik van vragen (polls). Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar biedt ook extra interactiemogelijkheden.

Hoe het werkt

Het inschrijven voor een hybride event gaat net zoals bij elk ander event van VistorControl online. De gast wordt uitgenodigd per e-mail en kan zichzelf direct inschrijven. Hierbij is het mogelijk om de gast vooraf al een keuze te laten maken voor een of meerdere (verdieping)sessies. Op de dag van het event komt de gast met een klik vanuit de bevestigings-e-mail in het Live platform. Zijn of haar persoonlijke programma staat al klaar en kan direct gevolgd worden. Heeft je gast nog geen programmakeuze gemaakt? Geen probleem, een programma kiezen of wijzigen kan altijd.

Het platform is volledig gebrand in de huisstijl van jouw event. Van uitnodigingsmail tot aan de opvolging achteraf.

Opvolging

Om te weten wat jouw gasten daadwerkelijk van je nieuwe hybride opzet vonden kun je ze dit na afloop via een survey vragen. Ook meet VisitorControl met een slim algoritme de betrokkenheid tijdens het event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!