QUIZzzITQUIZzzIT
Back Back Groepsuitjes

QUIZzzIT

 • Witvensedijk 12
  5296 KH Esch

  Tel: 0411 602 425

 • QUIZzzIT

In het kort

 • Entertainment op hoog niveau
 • Nauwe samenwerking met regisseurs in Hilversum
 • Digitaal systeem met handige stemkastjes, geen internet nodig
 • Bekende quizmasters
 • Maatwerk, intensief contact met de opdrachtgever

Ga naar de website

WIJ ZIJN QUIZZZIT, DE GROOTSTE AANBIEDER VAN QUIZZEN IN NEDERLAND. WIJ VERZORGEN QUIZZEN VOOR KLEINE EN GROTE GEZELGSCHAPPEN, TOT 2000 PERSONEN. BENT U OP ZOEK NAAR HET PERFECTE BEDRIJFSEVENT, OF IETS BIJZONDERS VOOR UW ORGANISATIE? DAN KAN QUIZZZIT U VERRASSEN. 

Een quiz spelen is leuk. Een quiz van QUIZzzIT is nog veel meer: deelnemers beantwoorden niet alleen vragen, ze genieten ook van muziek, humor en minigames. Een quiz van QUIZzzIT is compleet entertainment. In de afgelopen jaren verzorgden wij bedrijfsevents voor onder andere ING, TALPA en RTL. Maar ook voor kleinere organisaties hebben wij veel te bieden. In ons uitgebreide assortiment quizzen vindt u de Muziekquiz, de Sportquiz, de Van-Alles-Wat-Quiz en nog veel meer. U kiest uiteraard zelf welke quiz voor uw personeel of bedrijf het meest geschikt is, en u kunt zelf vragen toevoegen aan een quiz, bijvoorbeeld over uw organisatie. U kunt er zelfs voor kiezen door ons een quiz op maat te laten samenstellen.

De organisatie van de quiz kan QUIZzzIT u volledig uit handen nemen. De deelnemers maken gebruik van stemkastjes die gemakkelijk te bedienen zijn. Onze quizmasters, van wie u sommigen ongetwijfeld kent, leggen alles uit wat er uitgelegd moet worden. Kortom, u hoeft alleen maar te genieten van onze quiz, waar en hoe u maar wilt: wij kunnen ook zorg dragen voor de juiste locatie en de catering. 

Neem contact op met QUIZzzIT

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van QUIZzzIT zal z.s.m. contact met u opnemen.