Uitnodiging Events ExperienceUitnodiging Events Experience
Back Back Nieuws

Uitnodiging Events Experience

13 februari 2019

High Profile Events gaat op pad! Tijdens onze 24-uurs Events Experience toeren we door regio Arnhem op zoek naar inspirerende locaties en bijzondere eventleveranciers. Ben jij een meeting-, congres- en/of eventplanner? Dan ben je van harte welkom om met ons mee te gaan. Maar liefst 9 van onze partners werken mee aan deze Events Experience. Uiteraard hebben we gezorgd voor een overnachting.

De Events Experience start op 28 februari om 12.00 uur bij Hotel Papendal, hier zullen we ook overnachten. Tijdens deze dag bezoeken we WICCSafari Meeting Centre in Burgers’ Zoo en Sandton Hotel de Roskam en laten ook Take Off Outdoor Events en Quizzzit hun toegevoegde waarde zien. Op vrijdag 1 maart brengen we een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum en IPKW. Na de lunch keren we vol inspiratie voor toekomstige evenementen en bijeenkomsten weer huiswaarts.

Deelnemen

Deelname aan de Events Experience is kosteloos, maar... er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Wil je met ons mee? Stuur dan onder vermelding van Events Experience een e-mail met je contact- en bedrijfsgegevens naar info@events.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!