Leonardo Hotels BeneluxLeonardo Hotels Benelux
Back Back Locaties

Leonardo Hotels Benelux

 • Staalmeesterslaan 410
  1057 PH Amsterdam

  Tel: +31 (0)85 007 1343

 • Leonardo Hotels Benelux

In het kort

 • 16 hotels in de Benelux
 • 91 meeting rooms met capaciteit tot 600 gasten
 • Moderne en luxe vergaderuimtes, die de nieuwste technologien en voorzieningen
 • 5 verschillende restaurantconcepten
 • Parkeergarage met automatische herkenning van het nummerbord, voor snel en gemakkelijk in- en uitrijden.

Ga naar de website

Bij Leonardo Hotels staan onze gasten en hun individuele wensen centraal – oog voor detail is hetgeen wat het verblijf van onze gasten zo speciaal maakt. Hier kan iedereen tot rust komen en zich op zijn gemak voelen, ongeacht of het doel van de reis zakelijk is of een lekker weekendje weg!

Onze hotels zijn gunstig gelegen en de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van wat elke stad, plaats of regio te bieden heeft. Ons portfolio bestaat uit 16 hotels in Nederland en België, waaronder de merken Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels en Leonardo Boutique Hotels. Kenmerkend voor onze hotels is een centrale ligging, een hoge standaard in kwaliteit en service en een stijlvol interieur design met regionale flair.

Maar, we zijn meer dan alleen een hotelketen. Daarom willen we met trots ons nieuwe vergader- en evenementenconcept presenteren, genaamd “Now we’re talking”.  Dus of je bij ons komt om te werken of voor je plezier, wij kunnen het regelen!

 • Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam
  Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam
 • Floor 17
  Floor17
 • Event Centre Vinkeveen
  Event Centre Vinkeveen
 • The Harbour Club
  The Harbour Club
 • Event Centre Vinkeveen
  Event Centre Vinkeveen
 • Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
  Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
 • Leonardo Royal Hotel Amsterdam
  Leonardo Royal Hotel Amsterdam
 • Leonardo Hotel Almere City Center
  Leonardo Hotel Almere City Center
 • Floor17
  Floor17

 MEETINGS & EVENTS – NOW WE’RE TALKING

Bij Leonardo Hotels Benelux creëren we vergaderingen en evenementen waarbij we creativiteit van onze gasten een boost geven en inspirerende gesprekken op gang brengen. We zijn meer dan alleen een locatie; we zijn een partner waar je volledig op kunt vertrouwen voor de organisatie van je bijeenkomsten en evenementen.

Vanaf het moment dat je op zoek gaat naar de perfecte locatie voor je evenement tot het daadwerkelijke evenement zelf, ons toegewijde team van organisatoren zorgt voor alles. Dankzij directe en persoonlijke communicatie kunnen wij flexibel zijn en communiceren op een manier die jou en je team het beste uitkomt.

Van begin tot eind, wij zorgen voor elke stap. Now we’re talking!

Het is ons doel om bijeenkomsten te creëren die voldoen aan:

Ben je geintresseerd in meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website .

BREAK & PLAY

Shake it up tijdens onze Break & Play time!

Wij geloven dat vergaderingen niet alleen gaan over de perfecte opstelling en de juiste vergadertools, maar nog meer over verrassende breaks en inspirerende gespreksstarters. Verbluffende feitjes en leuke spelletjes die energie geven en je verbinden met je team. Laten we vergaderen leuk maken!

FOOD & BEVERAGE

Wij geloven dat goed eten en drinken een essentieel onderdeel is van elke bijeenkomst of evenement. Dat is waarom al onze vergaderingen en evenementen worden verzorgd door onze verschillende, unieke restaurantconcepten, afhankelijk van het hotel naar keuze. Mis je iets op het menu of zijn er andere wensen? Geen zorgen, laat het ons weten en wij denken graag met je mee! Met onze heerlijke en op maat gemaakte catering opties, kunnen we garanderen dat jullie de dag afsluiten met een voldaan en geïnspireerd gevoel. Laat je verassen door onze heerlijke gerechten en drankcreaties!

Benieuwd welke concepten je in jouw hotel kunt vinden? Hieronder lees je er alles over:

Neem contact op met Leonardo Hotels Benelux

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Leonardo Hotels Benelux zal z.s.m. contact met u opnemen.