IJsselhallen ZwolleIJsselhallen Zwolle
Back Back Locaties

IJsselhallen Zwolle

 • Rieteweg 4
  8011 AB Zwolle

  Tel: 088 9000 350

 • IJsselhallen Zwolle

In het kort

 • Grootste evenementenlocatie in Noordoost-Nederland
 • Ruim 20.000 vierkante meter, tot wel 10.000 personen
 • Van bedrijfsfeest tot concert, van sportevenement tot beurs
 • Begin klein en groei tot ongekende grootte
 • Perfecte ligging door de verbinding van Noord- & Midden-Nederland en de Duitse grens

Ga naar de website
De regio Zwolle heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de sterkste en meest dynamische groeiregio's van Nederland. Het kloppend hart van de regio is de economisch bloeiende stad Zwolle, centraal gelegen en in een prachtige omgeving.
 
Zwolle heeft de ambitie om deze groei de komende jaren door te zetten. Deze inspirerende en groeiende regio biedt voor organisatoren optimalen kansen om succesvolle live events te producren. IJsselhallen Zwolle biedt hiervoor het juiste podium. De accommodatie leent zich uitstekend voor elk soort evenement. Met ruim 20.000 vierkante meter vloeroppervlakte kunt u bij IJsselhallen Zwolle letterlijk alle kanten op. De hallen en zalen verschillen in grote en bieden u de ruimte om uw evenement te laten groeien.
 
Onze dienstverlning stopt niet bij het leveren van de locatie. Wij bouwen graag bruggen met onze partners in de regio om een langdurige, succesvolle samenwerking te bewerkstelligen. Onze dienstverlening is nu eenmaal de sleutel tot een geslaagd evenement!
 
Van klein naar groot(s)
IJsselhallen Zwolle is één van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties van Noord-Oost Nederland. Deze locatie is geschikt voor feesten en presentaties maar ook beurzen en muziekevenementen voor groepen van 40 tot wel 15.000 personen dankzij de vele zalen. Die  variëren in grootte van ruim 500 tot 6.285 vierkante meter. Dit maakt het mogelijk om klein te beginnen en gedurende de jaren door te groeien.

IJsselhallen Zwolle mag gerust een locatie met unieke allure worden genoemd. Dat is natuurlijk te danken aan de grootte en de flexibiliteit, maar de ligging speelt ook een belangrijke rol. Het karakteristieke centrum van Hanzestad Zwolle ligt op loopafstand en dat maakt deze beurzen- en evenementenlocatie bijzonder aantrekkelijk. De ligging ten opzichte van Noord- en Midden-Nederland en de nabijheid van de Duitse grens heeft al veel evenementen laten groeien. 

Indrukwekkend veelzijdig
In de loop der tijd heeft IJsselhallen Zwolle al heel wat gasten mogen verwelkomen en altijd weer zijn deze gasten onder de indruk van de evenementen van de locatie. De vier hallen en twee zalen zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen: beurzen, congressen, grote productpresentaties, bedrijfsfeesten, concerten en natuurlijk alle denkbare combinaties van evenementen. Qua inrichting is IJsselhallen Zwolle prettig neutraal, waardoor styling en lichteffecten maximaal tot hun recht komen. Verder bieden het sfeervolle restaurant en de mooie bar smaakvolle rustpunten tijdens elk evenement.
De multifunctionaliteit van IJsselhallen Zwolle wordt door relaties en organisatoren erg gewaardeerd. Of het nu gaat om een congres of een kleiner relatie-evenement: het IJsselhallen-team denkt continu met de klant mee. Dat bevordert het onderlinge vertrouwen en daarmee de gezamenlijke teamgeest.
 
 
 
 
 • Kinderevenement bij IJsselhallen Zwolle
  Kinderevenement bij IJsselhallen Zwolle
 • Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
  Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
 • Congres opstelling bij IJsselhallen Zwolle
  Congres opstelling bij IJsselhallen Zwolle
 • Beurs bij IJsselhallen Zwolle
  Beurs bij IJsselhallen Zwolle
 • Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
  Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
 • Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
  Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
 • Theater opstelling bij IJsselhallen Zwolle
  Theater opstelling bij IJsselhallen Zwolle
 • Beurs bij IJsselhallen Zwolle
  Beurs bij IJsselhallen Zwolle
 • Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle
  Muziek evenement bij IJsselhallen Zwolle

Extra kwaliteit voor ieder evenement

De medewerkers van IJsselhallen Zwolle leveren met hun ervaring en specialisme een belangrijke bijdrage aan uw event. Vanaf de voorbereiding tot en met de afbouw heeft u te maken met één vast contactpersoon. Hierdoor blijven de lijnen kort en de betrokkenheid met uw evenement hoog. Zijn er vlak voor uw evenement nog zaken die wijzigen? Dan is het fijn om te werken met mensen die flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast heeft IJsselhallen Zwolle een eigen horeca label: t'Genot. 't Genot biedt voor al uw gasten een op maat gemaakt assortiment aan hapjes en drankjes. Complete buffetten, snelle snacks of een vier gangen menu 't Genot is uw culinaire oplossing. Een team van culinaire experts staat voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om een menu samen op te stellen dat bij uw evenement past.

U ontvangt niet alleen de sleutel van de accommodatie, maar IJsselhallen Zwolle levert ook diverse extra diensten. Zoals elektra, water aansluitingen, maar ook parkeerbegeleiding en EHBO'ers. Door de uniforme aanpak en de samenwerking met innovatieve en professionele partners worden evenementen een gegarandeerd succes bij IJsselhallen Zwolle. 

Kijk voor meer informatie op de website van IJsselhallen Zwolle

Neem contact op met IJsselhallen Zwolle

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van IJsselhallen Zwolle zal z.s.m. contact met u opnemen.