Beurs van BerlageBeurs van Berlage
Back Back Locaties

Beurs van Berlage

 • Damrak 243
  1012 ZJ Amsterdam

  Tel: 020 531 33 55

 • Beurs van Berlage

In het kort

 • Veilige en flexibele oplossingen - Wij denken graag met u mee en ook in bijzondere omstandigheden zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen om een passende en veilige oplossing te bieden voor uw bijeenkomst. Fysiek, deels virtueel (hybride) of volled
 • Full service - Wij nemen graag zaken uit handen en uw zorgen weg. Dit doen we met fantastische culinaire catering, professionele organisatie, hoogstaande technologische ondersteuning en uitgebreide hotelservices.
 • Expertise - Door onze jarenlange ervaring met een grote diversiteit aan evenementen en congressen, weten we keer op keer de hoogste kwaliteit te realiseren. Met een gemiddelde klantwaardering van 9,1 als resultaat.
 • Uitstekende bereikbaarheid - In minder dan vijftien minuten vanaf luchthaven Schiphol staat u al in de Beurs van Berlage. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.
 • Uitzonderlijke architectuur - Het ontwerp van meester-architect Berlage ademt historie, dynamiek en actualiteit. Het laat zonder twijfel een onvergetelijke indruk achter!

Ga naar de website

U wilt een evenement organiseren in Amsterdam en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie. Een locatie die inspireert en motiveert, en liefst ook net even wat meer te bieden heeft dan de doorsnee evenementenlocatie. Dan is de kans groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. De Beurs van Berlage is namelijk een van de meeste gewilde congreslocaties van Amsterdam.

Het gebouw, ooit ontworpen als beursgebouw is omgevormd tot een ideale locatie voor onder meer  congressen,  beurzen  en zakelijke evenementen. Wij snappen dat u uw evenement uniek wilt maken, daarom denken wij graag met u mee over het vormgeven van uw event en doen wij er alles aan om uw ideeën te realiseren. Voeg daar een handvol praktische voordelen aan toe, zoals de geweldige ligging en goede bereikbaarheid, de mogelijkheid om uw fysieke evenement uit te breiden met een virtueel deel en uw droomevenement is dichterbij dan ooit. 

 • Congres in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
  Congres in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
 • Congres in de Grote Zaal met veilige ruimte tussen de deelnemers
  Congres in de Grote Zaal met veilige ruimte tussen de deelnemers
 • Congres in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
  Congres in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
 • Dineren in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
  Dineren in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
 • Diner in de Grote Zaal met veilige ruimte tussen de tafels
  Diner in de Grote Zaal met veilige ruimte tussen de tafels
 • Dineren in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
  Dineren in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
 • Feesten in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
  Feesten in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
 • Productpresentatie in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
  Productpresentatie in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage
 • Congres in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Congres in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Virtueel congres met publiek vanuit Studio Berlage
  Virtueel congres met publiek vanuit Studio Berlage
 • Congres in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Congres in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Posterpresentatie in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Posterpresentatie in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Congres in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Congres in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Receptie in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Receptie in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Receptie in de Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Receptie in de Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Catering in de Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage
  Catering in de Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage
 • Studio opnamen in Studio 1903
  Studio opnamen in Studio 1903
 • Volledig virtueel congres vanuit de Virtuele Beurs van Berlage
  Volledig virtueel congres vanuit de Virtuele Beurs van Berlage
 • Break-out sessie in de Administratiezaal met veilige ruimte tussen de deelnemers
  Break-out sessie in de Administratiezaal met veilige ruimte tussen de deelnemers

Organiseer vrijwel ieder denkbaar evenement

De Beurs van Berlage is een aansprekende en inspirerende locatie voor vrijwel ieder denkbaar evenement. Denk bijvoorbeeld aan een congres of symposium, waarbij u fysiek tot wel 1300 gasten kunt ontvangen, maar door de mogelijkheid om uw congres met een virtueel deel uit te breiden, zijn de mogelijkheden en het aantal deelnemers onbeperkt. Dankzij onze ruime ervaring met internationale evenementen kunnen wij u goed adviseren over geschikte ruimtes en arrangementen. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van het hosten van virtuele evenementen, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het maken van de juiste keuze op het gebied van het gebruik van ons virtuele platform, één van onze studio’s of allebei. Feesten organiseren is één van onze andere specialiteiten, al dan niet in combinatie met een heerlijk diner op sterrenniveau, of zelfs een hybride vorm waarbij zowel de fysiek aanwezige deelnemers als de deelnemers thuis een avond zullen hebben, die ze niet snel zullen vergeten.

Als u bij ons een evenement organiseert, kunt u kiezen uit verschillende historische zalen. Voor echt grote evenementen kunnen wij zelfs het gehele gebouw openstellen. Daarnaast beschikt de Beurs van Berlage over twee studio's zodat u een fysiek evenement uit kunt breiden naar een hybride evenement. Met ons virtuele platform, Berlage Virtual Live Events, kunt u zelfs een compleet virtueel evenement organiseren in onze virtuele Beurs. De Beurs van Berlage is naast bovengenoemde evenementen een uitstekende locatie voor een seminar, receptie, vergadering, publieksevenement of productpresentatie. Mocht u vragen of ideeën hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Evenement organiseren zoals u wenst

We zullen het maar ronduit zeggen: wij vinden de Beurs van Berlage zelf een van de beste evenementcentra van Nederland. De ligging in het hart van Amsterdam, het monumentale pand, de high-end voorzieningen, onze ervaring… volgens ons kunnen maar weinigen hier aan tippen. Toch geven we graag toe dat anderen beter zijn in hun vakgebied.

Daarom werken wij samen met vaste partners op het gebied van online seminars, catering, licht, geluid en techniek, die allen behoren tot de besten in hun vak. In samenwerking met deze partners doen wij er alles aan om uw evenement zo vorm te geven als u dat wilt. Dit kan in een faciliterende rol zijn, maar wij krijgen er écht een kick van om de organisatie van uw evenement samen op te pakken. Dus heeft u originele ideeën of concepten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons is niet snel iets te gek!

Neem contact op met Beurs van Berlage

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Beurs van Berlage zal z.s.m. contact met u opnemen.