Back Back Nieuws

Zesde editie M!CE & Business Travel Fair

11 mei 2011
De voorbereidingen voor de M!CE & Business Travel Fair 2011 zijn weer begonnen. Voor deze zesde editie, gehouden op 17 november aanstaande, heeft Nederlands grootste vakbeurs voor de MICE en zakenreis markt gekozen voor het nieuwe Mint Hotel Amsterdam. Op het programma staan een uitgebreide beursvloer, een kwalitatief randprogramma vaninspirerende workshops en sprekers en een afsluitende netwerkborrel.

 

Exposanten

Exposanten op de beursvloer, allen specialisten op het gebied van MICE en zakenreizen uit binnen- en buitenland, zijn onder meer verkeersbureaus, airlines, hotelketens, evenementenbureaus, congres/vergaderlocaties, business travel agenten en branche organisaties.

 

Bezoekers

De M!CE & Business Travel Fair 2011 richt zich op detop 500 beslissingsbevoegde inkopers uit de Nederlandse MICE- en zakenreisbranche.Denk hierbij aan corporate inkopers, meeting planners, travel managers, incentive houses, congressen en evenementen organisatoren.

 

Meer Corporate

Voor deze zesde beurseditie gaat M!CE & Events Travel een nauwere samenwerking aan met diverse leveranciers en brancheorganisaties (SITE, MPI, NATM, IDEA,ANVR. ) om dit jaar de corporate inkopers een nog interessanter platform van leveranciers aan te bieden. O.a. Star Alliance, hoofdsponsor van het event, nodigt in samenwerking met M!CE & Events Travel al zijn zakelijke relaties uit. Nieuw dit jaar zijn ledenbijeenkomsten van diverse brancheorganisaties.

 

Niet te missen

De M!CE & Business Travel Fair bleek de afgelopen jaren zeer succesvol en heeft zich ontwikkeld tot een niet te missen beurs voor alle professionals op het gebied van meetings, incentives, congressen, events en zakenreizen.

 

Aanmelden

Geïnteresseerde exposanten kunnen online het inschrijfformulier downloaden. Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich binnenkort via www.miceandbusinesstravelfair.nl. registreren voor de beurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!