Tram Experience Brussel klaar voor vertrekTram Experience Brussel klaar voor vertrek
Back Back Nieuws

Tram Experience Brussel klaar voor vertrek

01 juni 2021

Na een verfrissende verjongingskuur staat de Tram Experience weer klaar om Brussel te tonen tijdens een gastronomische rondrit. Tijdens dit nieuwe tramseizoen wordt de Belgische keuken nieuw leven ingeblazen door grote chef-koks uit de drie gewesten van het land. Laat je rijden en geniet van de Belgische gastronomie in een unieke, Brusselse sfeer met op het menu originaliteit, erfgoed en culinaire verwennerij!

Perfect uitgevoerde menu's

Chef Lionel Rigolet** doet ons opnieuw de eer aan om de peetvader van de Tram Experience te zijn! Zijn nauwgezetheid en expertise als chef, aan het hoofd van de prestigieuze restaurant Comme chez Soi, stelt ons in staat perfect uitgevoerde menu's aan te bieden. De instructies van de chef-koks worden vervolgens uitgevoerd door onze chef-kok-traiteur Thibault Granville (Taste Great), die de recepten aan boord klaar maakt.

Covid-19 maatregelen

In verband met de covid-19 maatregelen is de capaciteit van de tram beperkt tot 26 plaatsen (12 en 14 seats) en beschikt enkel over tweepersoonstafels. Vind hier meer informatie over de covid-19 maatregelen op de tram. De tram kan afgehuurd worden voor groepen en vertrekt op een vaste tijd vanaf het Poelaertplein. De rondrit duurt ongeveer twee uur. Iedereen aan boord!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!