Back Back Nieuws

Traffic Control boort nieuwe markten aan in België

29 mei 2012
Deelnemers van Traffic Control in België en de zuidelijke provincies van Nederland hebben nu een eigen aanspreekpunt in Antwerpen, een evenementenlocatie in Weert en diverse locaties in België zelf. De serviceverlening richting Vlaanderen en Franstalig Wallonië wordt nu nog beter en de markt is voor de organisator beter te bereiken en te bedienen.

 

Flexibeler aanbod

Door het succes van de evenementenlocatie van Traffic Control in Nuenen, nabij Eindhoven, is de organisatie zich meer op het zuiden gaan oriënteren en een samenwerking gestart met de slipbaan in Weert en diverse slipbanen in België. ‘Op piekmomenten en drukke weekenden zijn we nu flexibeler in ons aanbod’, legt Niels de Haan, locatiemanager in Nuenen uit.

 

De Belgische markt op

‘Het evenemententerrein in Nuenen werd vanaf de opening niet alleen goed bezocht door mensen uit Zuid-Nederland, maar ook uit de omgeving Antwerpen. Met de slipbaan in Weert en de samenwerking met de verschillende locaties in België, hebben we meer capaciteit en kunnen we beter inspelen op vragen uit de markt. Bovendien kunnen we vanuit deze positie gemakkelijker de Belgische markt op.’

 

Aanboren van nieuwe markten

Met ook een Traffic Control-kantoor in Antwerpen vergemakkelijkt de communicatie en wil het bedrijf de Belgische markt veroveren. ‘In België ligt voor ons veel onbenut marktpotentieel. Door eigen medewerkers in België aan te nemen, ontdekken we eerder bestaande of wijzigende behoeften in de markt. De medewerkers herkennen de vragen van hun landgenoten en zo kunnen ze ook beter inspelen op die vragen’, beaamt De Haan. De nieuwe locaties van Traffic Control in België zijn te vinden in Kortrijk, Antwerpen, Brussel, Zolder/Peer en Charleroi/Namen.

 

Uitbreiding van activiteiten

Naast het aanboren van nieuwe markten, timmert Traffic Control ook qua activiteiten flink aan de weg. Werden er vorig jaar nog een aantal Carvers en een legertank aangeschaft, dit jaar introduceert Traffic Control Green City Experiences met elektrische scooters en een nieuwe Lamborghini Gallardo. Al deze nieuwe activiteiten worden ingezet op de locaties in Gouda, Eindhoven, Rijssen en Weert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!