Back Back Nieuws

Tijdelijke hotspot in hét icoon van Eindhoven

23 januari 2008
Borrelen op de plek waar vroeger ‘Meneer’ Frits Philips z’n bureau stond? Of dansen op de plek waar Philips’s Raad van Bestuur 30 jaar geleden druk vergaderde…? Het kan allemaal in FFFS DE ADMIRANT, dé nieuwe tijdelijke hotspot in Eindhoven, met de ziltste oesters, zachtste tonijnlolly’s en sprankelendste bubbels!

FFFS GRAND CAFÉ DE ADMIRANT is elke donderdag en vrijdag van 16.00 tot 24.00 geopend om te genieten. Daarnaast is de locatie tot eind 2008 van zaterdag tot en met woensdag inzetbaar voor exclusieve en besloten ontvangsten.

FFFS is de succesformule uit Eindhoven waar creatieve, stijlvolle, innovatieve en hippe ingrediënten samensmelten. FFFS is een afkorting voor ‘Flitter with Friends and Flawless Sounds’, vrij vertaald: Genieten met vrienden en de leukste onbekenden, in een smaakmakende omgeving, met te gekke muziek’. Daarnaast blijkt uit de naam FFFS (spreek uit “efffes”) ook het tijdelijke karakter van de verschillende horeca-exploitaties.

De chique innoverende inrichting van FFFS DE ADMIRANT kent de basiskleuren zilvergrijs, wit, zwart en de stijlkleur blauw. Aangevuld met een op maat gemaakte mozaïekbar, designmeubelen en in het plafond verdwijnende kroonluchters.

Nadat FFFS DE ADMIRANT haar deuren eind 2008 sluit, zal het concept verhuizen naar een andere locatie met een kenmerkende historie, of juist een geheel nieuwe moderne plek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!