Eventbureau.nl en Live Legends bekroond Eventbureau.nl en Live Legends bekroond
Back Back Nieuws

Eventbureau.nl en Live Legends bekroond

13 mei 2024

De internationale Eventex Awards zijn uitgereikt en daar heeft Eventbureau.nl, in samenwerking met Live Legends een gouden award in de wacht gesleept voor hun co-productie 'Saga Multiverse Summit 2023'. Uit meer dan 1200 inschrijvingen en afkomstig uit 62 verschillende landen, wist Eventbureau.nl deze prestigieuze internationale prijs te veroveren.

Het bekroonde event Saga Multiverse Summit 2023 werd gerealiseerd op het prachtige schip Blue Rhapsody die afgemeerd lag in het centrum van Keulen. Het event werd georganiseerd tijdens de Gamescom, het grootste gaming event ter wereld. Gedurende drie dagen onderging de Blue Rhapsody een high-tech metamorfose. Bezoekers werden letterlijk ondergedompeld in de bijzondere toekomstige wereld van Saga.

Robert de Vries van Eventbureau.nl en Rebecca Liao van SAGA spraken beiden over de succesvolle uitvoering en de naadloze samenwerking tussen alle betrokken teams. ‘Dit project was niet alleen een showcase van creatieve en operationele uitmuntendheid, maar ook een voorbeeld van hoe effectieve samenwerking tot buitengewone resultaten leidt’, aldus De Vries.

Over Eventbureau.nl

Opgericht door Bart van de Beek en Robert de Vries, onderscheidt Eventbureau.nl zich door het creëren van gruwelijk gave events. De concepten van Eventbureau.nl staan bekend om hun creativiteit en een vlekkeloze productie. Inmiddels heeft het bureau indrukwekkende events ontworpen voor o.a. Van Oord Dreding, Eset Nederland, DPG Media, en Loyens & Loeff.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!