Hostesses van Six Stars Agency op dé motorbeurs van het jaar!Hostesses van Six Stars Agency op dé motorbeurs van het jaar!
Back Back Nieuws

Hostesses van Six Stars Agency op dé motorbeurs van het jaar!

13 mei 2024

Op motorbeurs 27Rides, een organisatie die jaarlijks motorliefhebbers bij elkaar brengt door motortours te organiseren, hadden de hostesses van Six Stars Agency de opdracht gekregen om de gasten hartelijk te verwelkomen, het merk op de beurs te vertegenwoordigen en als aanspreekpunt te dienen voor elke gast met vragen of de behoefte aan een gezellig praatje.

De motorbeurs, een jaarlijks hoogtepunt voor liefhebbers van motoren, accessoires en een motor gerelateerde lifestyle, biedt een platform voor fabrikanten, dealers en andere stakeholders uit de industrie om hun nieuwste producten en diensten te presenteren. De hostesses van Six Stars Agency, die niet alleen zorgden voor een warm ontvangst, maar ook het gezicht van het evenement vormden, waren de kers op de taart voor het creëren van een gastvrije en vriendelijke sfeer, waardoor bezoekers zich onmiddellijk op hun gemak voelden.

Interactie tussen merk en bezoekers bevorderen

Naast een vriendelijk gezicht was het bevorderen van interactie tussen het merk en de bezoekers een belangrijk onderdeel van hun taak. De hostesses gingen de connectie aan met gasten, deelden persoonlijke ervaringen en zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de stand bezocht.

Versterkt merkimago

Het succes van Six Stars Agency bij de motorbeurs van 27Rides laat het belang van een professionele en persoonlijke benadering in de evenementenbranche zien. Hun bijdrage heeft niet alleen gezorgd voor tevreden bezoekers, maar ook voor een versterkt merkimago, waarmee de waarde van dergelijke hostessservices nogmaals bewezen is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!