Out of the Rat Race wint 5 global Eventex AwardsOut of the Rat Race wint 5 global Eventex Awards
Back Back Nieuws

Out of the Rat Race wint 5 global Eventex Awards

13 mei 2024

Met de door Out of the Rat Race gecreëerde en geproduceerde opening van Paleis Het Loo werden drie gouden medailles gewonnen in de categorieën: Celebration Event, Cultural Event & Event Storytelling. Zilver was de prijs voor Use of outdoor space. Out Of The Rat Race | OOTRR won goud in de categorie Agency of the year.

Oscars van de eventbranche

Tijdens de editie van 2024 waren er maar liefst 1207 inzendingen uit 62 landen en 6 continenten – een primeur in de geschiedenis van de Awards. Eventex Awards, opgericht in 2009 om creativiteit, innovatie en eYectiviteit te vieren, is vandaag de dag de een van de meest gewaardeerde onderscheidingen in de wereld van evenementen en ervaringsgerichte marketing. Elk jaar belicht de competitie de beste bureaus, evenementen, technologie en locaties ter wereld.

Out of the Rat Race | OOTRR

Out Of The Rat Race | OOTRR startte in de COVID-periode met het Concert van Hoop op NPO1 en produceerde naast de Opening van Paleis het Loo onder meer de twee laatste twee edities van Koningsdag in zowel Rotterdam als Emmen. Een serie met Jochem Myer, Jochem in de Wolken (EO), en het programma Kerstduetten (KRONCRV). Naast deze TV-producties creëert en produceert OOTRR ook events zoals 75 jaar Keukenhof, de opening van Beeld en Geluid en het Royal Light Festival in Apeldoorn en congressen en campagnes voor diverse bedrijven. Out Of The Rat Race | OOTRR produceert televisieprogramma’s, (live) evenementen, geven communicatie advies en bedenken campagnes.

Foto’s: Jorrit Lousberg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!