Back Back Nieuws

Thema 'time to event' tijdens vakbeurs event 12

27 september 2011
Tijd voor focus op de effectiviteit van events. Een medium met ongekende communicatiekracht. Goede timing, de juiste samenstelling en een optimale balans maken allemaal onderdeel uit van het perfecte evenement. Tijd dus voor echte vakmensen om gebruik te maken van de synergie, tijd om creativiteit te laten overheersen over uniformiteit en tijd om de hele wereld te laten zien welke snaren je met events kan raken. Kortom 'time to event'. Dit is dan ook het thema van de veertiende editie van de vakbeurs event 12.

 

Ieder tandwiel is onmisbaar

‘Deze editie maakt nog eens extra duidelijk dat ieder tandwiel onmisbaar is en dat ieder radar, ongeacht formaat, zijn eigen unieke toegevoegde waarde heeft in het geheel. Alle onderdelen samen laten een onuitwisbare indruk achter met ieder evenement. Ook op de beursvloer blijkt de veelzijdigheid:van catering tot social media, van entertainment tot beveiliging. Alle elementen voor een goed draaiend geheel zijn aanwezig’, aldus de organisatie.

 

4 en 5 april 2012 in Jaarbeurs Utrecht

event 12 vindt plaats op woensdag 4 en donderdag 5 april 2012 in Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 11.00 - 19.00 uur. Meer informatie over expositie mogelijkheden of de registratie is te vinden op www.event.nl.

 

Bron: event.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!