Sfeerproeven op de nieuwe website van Van der Linde Catering Sfeerproeven op de nieuwe website van Van der Linde Catering
Back Back Nieuws

Sfeerproeven op de nieuwe website van Van der Linde Catering

10 december 2018

Food innovaties staan nooit stil. Als cateraar vindt Van der Linde het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Het keukenteam houdt nauwlettend de trends in de gaten. Welke ontwikkelingen zijn er en wat kunnen ze zelf inzetten voor events? Ze zien bijvoorbeeld meer vraag naar 3D-foodprinting, gezonde voeding en vega food. Op de nieuwe website kun je een kijkje in de keuken nemen bij Van der Linde Catering + Evenementen en bieden ze inspiratie door het toelichten van enkele concepten zoals Dutch Cuisine 0.0, No-waste en Mini Festival. 

Creatief & Culinair

In dit vak is het soms ook gewoon 'no-nonsense'. Ze verzorgen veel high-end diners en duurzame congressen. Mensen vergeten daardoor bijna dat zij ook een Hollandse lunch tijdens een congres of een hamburger op locatie kunnen verzorgen. Maar dan het liefst wel met een twist en 'Instagramable', want eten moet niet alleen lekker zijn, maar er ook goed uit zien. Om die reden staat er een nieuwe website klaar. Een overzichtelijke website met informatie over het totale pakket service en diensten. Van eenvoudig tot luxe en van een broodjeslunch tot bedrijfsfeest met inspirerende concepten, maar herkenbaar en al decennia lang met de Van der Linde kwaliteit.

Food Concepts & Hospitality Management - FCHM

Van der Linde Catering + Evenementen is niet alleen inzetbaar voor partycatering op locatie. Zij zijn onder de noemer van Food Concepts & Hospitality Management tevens specialisten in het bedenken en exploiteren van maatwerk foodconcepten en het uitvoeren van horeca op niveau. Zij zijn al jaren succesvol in horeca, het cateren van topsportevenementen en het exploiteren van horeca in musea. Zo vind je hen bijvoorbeeld in COMM (het Museum voor Communicatie in Den Haag), zijn we al jaren vaste cateraar in het Sparta Stadion en verzorgen we de catering voor Hortus Botanicus in Leiden en bij Museum Prinsenhof in Delft. Deze exploitaties worden ondersteunt door de kennis en kunde van ruim 55 jaar ervaring binnen Van der Linde, waarbij duurzame partnerships leiden tot succesvolle samenwerkingen. Voor meer informatie is de link FCHM toegevoegd aan de nieuwe website. 

Over Van der Linde Catering + Evenementen

Van der Linde Catering + Evenementen is een full service partycatering bedrijf voor zowel de zakelijke als particulier markt met een duurzaam karakter. Het onderscheidende vermogen zit in het proactief meedenken en doen met een no-nonsense mentaliteit. Onbezorgde gastvrijheid met culinaire verrassingen en creatieve concepten op maat.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!