Back Back Nieuws

Op jacht tijdens Business Monday op Miljonair Fair 2010

14 december 2010
De Miljonair Fair, het is een begrip voor de ware levensgenieters van Nederland. Afgelopen dagen stond de Amsterdam RAI vol met de mooiste, duurste en nieuwste producten uit de top van het luxesegment. De Miljonair Fair werd dit jaar voor de negende keer georganiseerd, trok ruim 53.000 bezoekers en stond vooral in het teken van de limited editions.

 

Hoge hakken, strakke pakken

Gisteren was de laatste dag van de Miljonair Fair; Business Monday. Voor de zesde keer was deze dag volledig ingericht voor zakelijke relaties en netwerkers. Deze dag wordt gezien als 'de grootste netwerkdag van Nederland'. En dat was te zien; vele mannen in strakke pakken en vrouwen met de hoogste hakken, gingen op jacht om mensen te ontmoeten en relaties te versterken.

 

Pracht en praal

Workshops, lezingen, debatten, borrels en proeverijen maakte de Business Monday compleet. Zo vertelde Humberto Tan over de tien meest inspirerende mannen en waagde Jort Kelder zich in een luxe debat. En natuurlijk, niet te vergeten, al het pracht en praal in de vorm van de mooiste auto’s, exclusieve sieraden, fashion, luxueuze interieur en kunst.

 

Hoogtepunten

Op de Miljonair Fair waren vele hoogtepunten, waaronder de de primeurs van Range Rover, Mercedes-Benz en Jeep, de Superbus gepresenteerd door Wubbo Ockels , de unieke 'Aquariva by Gucci', de Mobile Spa van Zwaluwhoeve en coutureshows van o.a. Addy van den Krommenacker en Paul Schulten.

 

High Profile was aanwezig tijdens de Business Monday, zie hieronder de foto’s:

 



 

Miljonair Fair tot 2014 in Amsterdam RAI

Amsterdam RAI is al vanaf 2003 het onderkomen van de fair, en zal dit komende vijf edities ook blijven. De verlenging van het contract tussen beide partijen is deels gebaseerd op de goede samenwerking, maar ook op het feit dat de Miljonair Fair bij Amsterdam hoort en daardoor ook bij Amsterdam RAI.

 

Yves Gijrath, CEO Gijrath Media Groep Events B.V. en initiatiefnemer Miljonair Fair legt uit: 'Amsterdam is dé stad waar een exclusief society evenement als de Miljonair Fair kan plaatsvinden en de RAI is de locatie die staat voor onze hoofdstad. Daarnaast heeft de samenwerking met Amsterdam RAI in de afgelopen edities laten zien hoe ons unieke, bijna on-hollands, evenement professioneel kan worden uitgerold door de faciliteiten die de RAI ons biedt.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!