Back Back Nieuws

Netwerken en samenwerken op netwerkgala People's Business

17 januari 2011
De tweede editie van People's Business heeft ruim 4.500 bezoekers getrokken en was wederom een succes. Het netwerkgala People’s Business werd op 12 en 13 januari gehouden in Beurs- World Trade Center Rotterdam.

 

Dit jaar werd de beurs officieel geopend door burgemeester Aboutaleb. Onder begeleiding van West-Afrikaanse trommelaars, mogelijk gemaakt door Stichting Jong Muziektalent Nederland, liep de burgemeester over de beursvloer.

 

Startende ondernemers

Burgemeester Aboutaleb was op de beurs onder andere zeer geïnteresseerd in de stand 'Modepaviljoen V.O.R.K.' (Volop Originele Rotterdamse Kunst) voor de startende ondernemers in mode, sieraden en fotografie. Deze stand is tot stand gekomen in samenwerking met de WTC Art Gallery, de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur en Beurs Rotterdam N.V.

 

Culinaire heerlijkheden

Exposanten en bezoekers deden de formule 'Netwerken, samenwerken en elkaar versterken' eer aan terwijl zij met elkaar proostten op het nieuwe jaar. Onder het genot van goede wijnen en culinaire heerlijkheden uit de keuken van Beurs-WTC werden nieuwe relaties opgedaan en bestaande relaties versterkt.

 

Arts & Foods

Tijdens het netwerkgala werd door exposanten, bezoekers en de organisatie geld opgehaald voor het goede doel. Dit jaar had het Comité van aanbeveling Beautiful People als goede doel gekozen. Beautiful People spant zich in voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Het Comité van Aanbeveling zal zich tevens inzetten tijdens de opbouw van Arts & Foods.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!