Kerst in industriële sferen op IPKWKerst in industriële sferen op IPKW
Back Back Nieuws

Kerst in industriële sferen op IPKW

23 oktober 2018

Ook tijdens de kerstperiode is Industriepark Kleefse Waard (IPKW) een plek om elkaar in een informele setting te ontmoeten en kennis te delen. Op deze locatie staan innovatie en duurzaamheid centraal en komen geschiedenis en toekomst elkaar tegen.

Speciaal voor december en januari wordt de oude industriële hal volledig in kerstsferen ingericht. Met mogelijkheden voor zowel inhoudelijke als informele bijeenkomsten, vanaf 120 personen tot 650 personen.

Inrichting en mogelijkheden

De zeer sfeervolle industriële ruimte van circa 1.000 m2 wordt intiem en flexibel ingericht en is standaard voorzien van onder andere kerstaankleding, volledige audio-installatie, uitgebreide sfeerverlichting en sfeervol palletmeubilair. Hierdoor is de ruimte instap klaar maar biedt het nog voldoende flexibiliteit om helemaal naar wens verder in te vullen. De catering kan vervolgens naar eigen wens worden ingevuld.

Over Industriepark Kleefse Waard

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is een bedrijventerrein waar bedrijven zijn gevestigd die zich bezighouden met clean technologies, oftewel energie- en milieutechnologie. IPKW is een locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres of workshop, het lanceren of presenteren van een product of het geven van trainingen. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieken en de fraaie panden zorgen voor een bijzondere sfeer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!