Innovatie en creativiteit gebundeld bij VR Event SolutionsInnovatie en creativiteit gebundeld bij VR Event Solutions
Back Back Nieuws

Innovatie en creativiteit gebundeld bij VR Event Solutions

28 mei 2020

Van der Linde Catering + Evenementen en iQ Events introduceren VR Event Solutions. De hybride oplossing om mensen bij elkaar te brengen in een virtual reality omgeving.

De impact van covid-19 is ook voor de evenementenbranche duidelijk te merken, alle live events zijn vanwege de maatregelen in korte tijd in een ander perspectief komen te staan. De kracht van live is echter niet te onderschatten en speelt in op belangrijke behoeften van de mens. Zoals het samen zijn, het samen beleven en het samen ervaren zijn daar de belangrijkste kenmerken van. Door het tijdelijk wegvallen van de live events is het belangrijk dat er nieuwe initiatieven ontstaan om mensen bij elkaar te brengen en de kracht van live te ervaren.

Van der Linde Catering + Evenementen en iQ Events twee gerenommeerde uit de evenementenbranche, hebben hun expertises gebundeld en een unieke hybride vorm van een live event gecreëerd. Waarbij digital en offline een unieke combinatie vormen. Het overdragen van kennis, de strategische boodschap en netwerken staan centraal en dragen bij aan de onderlinge verbinding.

3D Beleving

VR Event Solutions is bedacht als een oplossing waarbij de deelnemer c.q. gast d.m.v. Virtual Reality in de beleving van een live event wordt gebracht. Deze beleving van het event begint al thuis bij de voordeur. Waar persoonlijk een toolbox wordt overhandigd. Deze toolbox is voorzien van een aantal items die voor het event van belang zijn en de beleving creëren. In de toolbox zit een diversiteit van brainfood snacks en een 3D Bril met bijbehorende instructiekaart om aan het event deel te nemen voor het project in de op maat gemaakte VR-omgeving. VR Event Solutions draagt efficiënt en effectief bij aan het overbrengen van de vooraf gestelde doelstellingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!