Back Back Nieuws

Fans van Bløf via ATP naar Marokko

04 oktober 2006

Bløf reisde onlangs naar Marrakech in Marokko om daar een nieuw nummer op te nemen. ATP, The Advanced Travel Partner heeft de organisatie van deze zogeheten ‘14e UMOJA-reis’ op zich genomen, waarbij een select gezelschap meereisde om te genieten van een exclusief optreden van de Zeeuwse band. Het is voor het eerst dat fans en prijswinnaars hiertoe in de gelegenheid werden gesteld.



“ATP als zakelijke reispartner heeft hiermee wederom aangetoond over veel creativiteit en een groot netwerk te beschikken. ATP heeft de reis georganiseerd, en samen met Club Med en Transavia een mooi programma samengesteld”, aldus Machiel Hofman, verantwoordelijk voor de marketing van Bløf. “Mede dankzij ATP is het een heel bijzondere reis geworden. Bijzonder vooral, omdat onze trouwste fans aanwezig waren bij de opnamen van het 14e UMOJA-nummer, ‘Regen’.”

In de maanden augustus en september lanceerde ATP een gerichte incentivecampagne met als claim ‘Geen bluf, wij doen het’. Naast enkele zakelijke klanten van ATP wordt de band Bløf in deze campagne getoond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!