We Are Live krijgt IDEA-keurmerk ‘Certified Leading Agency in Live’We Are Live krijgt IDEA-keurmerk ‘Certified Leading Agency in Live’
Back Back Nieuws

We Are Live krijgt IDEA-keurmerk ‘Certified Leading Agency in Live’

09 mei 2024

Vandaag ontvangt We Are Live Amsterdam uit handen van Maarten Schram (Managing Director IDEA) het prestigieuze IDEA keurmerk ‘Certified Leading Agency in Live’. Dit keurmerk erkent We Are Live als een deskundige en creatieve eventpartner.

We Are Live is een van de eerste IDEA-leden die zich uitsluitend richt op digitale en hybride eventconcepten. De afgelopen jaren heeft het bureau een significante transformatie doorgemaakt, van ‘toeleverancier’ voor eventbureaus naar een volwaardige partner voor eindklanten.

Erkenning van expertise

‘We zijn enorm trots op het behalen van dit keurmerk’, aldus Thomas Mulder, directeur van We Are Live Amsterdam. ‘Het is een bevestiging van onze expertise in het creëren van grensverleggende digitale en hybride eventervaringen. We zien dit keurmerk als een belangrijke stap in onze groei en ontwikkeling. We zijn veel meer dan ‘gewoon’ een livestreampartner.’

Het IDEA keurmerk ‘Certified Leading Agency in Live’ krijg je niet zomaar: slechts een selecte groep bureaus voldoet aan de strenge criteria, die gericht zijn op creativiteit, innovatie, strategie, techniek, projectmanagement en klanttevredenheid. "Dit keurmerk bevestigt waar onze klanten ons voor kennen: hoogwaardige/impactvolle producties die effectief bijdragen aan de communicatie- en marketingdoelstellingen".

We Are Live bevindt zich in goed gezelschap. Andere gerenommeerde bureaus met het IDEA keurmerk zijn oa. WINK, MCI The Netherlands, D&B Eventmarketing, FX Agency, Obsession en Brownys Event Productions.

Grote klanten

We Are Live werkt al met een aantal grote klanten, waaronder [lijst met grote klanten]. Het bureau heeft echter nog ambitieuze plannen voor de toekomst. Een van de hoogtepunten van 2024 is ongetwijfeld de livestreaming van de 80-jarige herdenkingsdienst van D-Day op de Amerikaanse Begraafplaats in Normandië. Deze herdenkingsdienst, waar onder andere president Biden en president Macron zullen spreken, trekt duizenden bezoekers van over de hele wereld. We Are Live is verantwoordelijk voor de show- en schermen- en videoregie, opnames en livestreaming van deze historische gebeurtenis, die miljoenen mensen online zullen volgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!