Ibis Hotel Rotterdam Ahoy opent naast AhoyIbis Hotel Rotterdam Ahoy opent naast Ahoy
Back Back Nieuws

Ibis Hotel Rotterdam Ahoy opent naast Ahoy

09 mei 2024

Vorig jaar opende het nieuwe ibis Styles Rotterdam zijn deuren in Rotterdam-Zuid, naast het Rotterdam Ahoy Convention Center. Dit stijlvolle hotel, met 250 eigentijdse kamers, samen met het Italiaanse Restaurant, Giacobbe Aperitivo e Cucina, belooft een onvergetelijke ervaring voor elke gast.

Op 11 april vond het spectaculaire openingsfeest plaats, dat perfect paste bij de levendige geest en essentie van het ibis Styles-merk. Het openingsfeestthema weerspiegelde perfect de sfeer van het hotel, en bood gasten een ontsnapping uit de werkelijkheid. Met een overvloed aan artiesten, een levendige DJ en een bar met een jungle-thema, was het evenement een lust voor het oog. Aanwezigen dompelden zich onder in een sfeer van creativiteit en inspiratie, waarmee de essentie van het ibis Styles-merk werd belichaamd: 'het creëren van een inspirerende plek voor geïnspireerde mensen'.

Verwondering en opwinding

Vanaf het moment dat gasten het hotel binnenstapten, werden ze meegenomen naar een wereld van verwondering en opwinding. De levendige lobby, bracht het Enchanted Oasis thema van het hotel tot leven en vormde het toneel voor een onvergetelijke ervaring. Gedurende de avond genoten gasten van het eclectische interieurontwerp, met verleidelijke details en fascinerende ontwerpen, waardoor een oase van groen, surrealistische vormen en spetterende kleuren ontstond.

Het grootschalige openingsfeest markeerde niet alleen het debuut van ibis Styles Rotterdam Ahoy, maar betekende ook het begin van een nieuw tijdperk in uitmuntendheid in gastvrijheid. Terwijl gasten zich mengden en genoten van de festiviteiten, werd al snel duidelijk dat het hotel meer was dan alleen een plek om te verblijven—het was een levendig centrum van creativiteit, inspiratie en verbinding.

Innovatie en uitmuntendheid

Met zijn centrale ligging naast het Rotterdam Ahoy Convention Center en het Zuiderpark, staat ibis Styles Rotterdam Ahoy klaar om de bestemming te worden voor stadsreizigers, zakenreizigers en evenementbezoekers. Als onderdeel van het nieuw ontwikkelde Hart van Zuid biedt het hotel ongeëvenaarde toegang tot 45.000 m² aan evenementen- en conferentieruimte, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor diegenen die evenementen en vergaderingen in de omgeving bijwonen.

Als de nieuwste toevoeging aan de ibis-familie belichaamt ibis Styles Rotterdam Ahoy de geest van innovatie en uitmuntendheid die gasten verwachten van Accor-hotels. Met zijn stijlvolle accommodaties, heerlijke eetgelegenheden en toewijding om memorabele ervaringen te creëren, is het hotel klaar om de gastvrijheid in Rotterdam en daarbuiten opnieuw vorm te geven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!