Back Back Nieuws

Eventhouse creëert bedrijfsmusicals

05 februari 2008
Organisatiebureau Eventhouse heeft een evenement voor bedrijven en organisaties waar het produceren van een eigen bedrijfsmusical centraal staat. Musicals zijn hot. En wie, als bedrijf, op deze trend in wil spelen, kan dus bij Eventhouse terecht.

Wanneer je als bedrijf een feest (met een boodschap) wil geven voor het personeel of zakenrelaties, dan wil je met iets bijzonders komen, leggen Eventhouse-vennoten Monique van Melle en Renk Ruijter uit. Iets dat meegaat met de trends en dat indruk maakt. Een op maat gemaakte bedrijfmusical is niet alleen leuk maar blijkt volgens Eventhouse de perfecte tool om alles wat binnen de organisatie leeft uit te dragen en het geeft de cultuur binnen de organisatie een enorme positieve injectie. Het uitgangspunt van de musicals is dat alles professioneel is, behalve de spelers en dát zijn de mensen van de organisatie.

Een bedrijfsmusical is ideaal voor alle momenten waarop een bedrijf zich wil presenteren, zoals afsluiting van een reorganisatie, openingen, jubilea en grootschalige personeelsfeesten. Bovendien kun je het moment nog specialer maken door de musical op te laten nemen op dvd, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als relatiegeschenk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!