EventCase: Christmas Party in ECC LeidenEventCase: Christmas Party in ECC Leiden
Back Back Eventcase

EventCase: Christmas Party in ECC Leiden

12 juli 2016

Overal en elke dag vinden er noemenswaardige events plaats, georganiseerd door de krachtige Nederlandse evenementenbranche. Tevreden opdrachtgevers die hun doelstelling bereikt hebben, gasten die met een blijvende herinnering naar huis gaan en bureaus en locaties die kunnen terugkijken op een succesvol geproduceerd evenement. Wij vinden het de moeite waard om die events – klein, groot, met een kenniselement of juist fun, spraakmakend, intiem of spectaculair – een plek te geven op Events.nl in de rubriek EventCase.

Dit keer schrijven we over een evenement in ECC Leiden. In samenwerking met Jacobs Engineering heeft het team van ECC Leiden een grootschalig kerstdiner mogen organiseren. Jacobs Engineering en ECC Leiden (onderdeel van Holiday Inn Leiden) hebben al jaren een goede relatie. Jaarlijks organiseert Jacobs Engineering een eindejaar evenement, afgelopen jaar was er voor het eerst gekozen voor een drie gangen diner voor het volledige personeel.

 


Het drie gangen sitdown diner werd aangekleed met spectaculair entertainment: een percussie act, inclusief Chinese draak en een spectaculaire tissue act vanuit het zeven meter hoge dak van het ECC! De avond werd muzikaal omlijst door een DJ. Eén van de hoogtepunten van de avond was het dessertbuffet, inclusief vuurwerk.

Voor ECC Leiden was het bijzonder dat zij mede organisator was, samen met Jacobs Engineering. De prettige samenwerking heeft geleid tot een prachtige avond voor het personeel. Naast de goede samenwerking met de opdrachtgever is dit evenement tot stand gekomen door de samenwerking met verschillende toeleveranciers, met name Swinging Licht & Geluid, Boels Partyverhuur, Heineken, Topday Weddingproducts & Decorations, Dutch Safety & Security.

Uiteraard waren er ook uitdagingen voor de organisatie; zo heeft de keukenbrigade rekening moeten houden met meer dan 70 uitzonderingen op het menu, in verband met dieetwensen van de gasten! Om het de bediening gemakkelijk te maken kregen de gasten met een dieetwens een speciale Kerstbal bij de registratie, hierdoor waren zij herkenbaar aan tafel!

In het kort
Naam evenement »
Christmas Party 2015
Soort evenement » Galadiner
Opdrachtgever » Jacobs Engineering, Shirley Brewer
Datum evenement » vrijdag 18 december 2015
Locatie » ECC Leiden (www.eccleiden.com)
Doelgroep » Personeel van Jacobs Engineering
Aantal gasten » 720 gasten

Reactie opdrachtgever 
Voor het personeel van Jacobs Engineering was het een verrassende en spectaculaire avond in het ECC Leiden. Dat blijkt wel uit de reactie van Shirley Brewer van Jacobs Engineering. ‘‘ECC Leiden is echt een fantastische locatie, zowel voor grote conferenties als voor evenementen. In 2015 boekte ik drie grote zakelijke bijeenkomsten in het ECC en altijd voldeed het personeel en de bijeenkomst aan mijn eisen. In december 2015 hebben we hier onze Christmas Party gehouden en ik kon niet gelukkiger zijn. Het evenement bestond uit een geserveerd diner voor 720 personen, een diner-show, gevolgd door een disco party om de avond af te sluiten. Vanaf de eerste afspraak tot het einde van de avond kon het personeel niet beter hebben gehandeld. Op een professionele manier en met aanvullende ideeën hebben zij de locatie omgetoverd tot een prachtige winter setting, die volledig verschilde van onze zakelijke bijeenkomsten.’
‘De feedback die ik kreeg van onze medewerkers na het feest was louter positief. Het eten werd vlot en zonder vertragingen geserveerd, het menu was zorgvuldig samengesteld door de chef kok en van een hoog niveau. Na het dansen hebben veel van onze medewerkers, onder wie ikzelf, gekozen om te overnachten in Holiday Inn Leiden. Dat is een ander voordeel van de locatie. Ik kan ECC Leiden niet vaak genoeg aanbevelen en wil nogmaals het personeel en de organisatie bedanken voor de vriendelijke en goede samenwerking!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!