Back Back Nieuws

EvenementContact: Masterclass Inspiratie 2.011 en Workshop Humor

12 januari 2011
EvenementContact verzorgt dit jaar een unieke Masterclass. EvenementContact, hét no nonsense beursconcept dat corporate eventmanagers en planners in contact brengt met EVENT & MICE professionals op 15 februari 2011 in de Amstelhal te Amsterdam (naast de ArenA).

De Masterclass is exclusief voor corporate eventmanagers, planners en bookers. De energieke Patrick Roubroeks (Xsaga, in 2010 winnaar van Gouden Giraffe en European Best Event Award) zal je met filmfragmenten, foto’s en anekdotes een nieuwe kijk op het vak bieden. Ook de onvolprezen Cursus Humor door Rob Urgert (Tussen de oren) en Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) zal alle eventmanagers verrassen met nieuwe zienswijzen…

Deelnemers zijn van harte welkom om 10:00 uur bij Borchland/Amstelborgh, Borchlandweg 6-12, Amsterdam (pal naast de ArenA). Kosten voor deze unieke Masterclass bedragen slechts € 49,50 p.p. inclusief lunch.

Leden van het Genootschap voor Eventmanagers hebben gratis toegang en ook voor Eventmanagers op uitnodiging van een standhouder, is de toegang vrij.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel!
Programma:

10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee.

10.30 uur: Masterclass Inspiratie 2.011
Workshop Humor

12.30 uur: Lunch
13.00 uur: Bezoek beurs EvenementContact


Wil je graag aanwezig zijn bij dit unieke programma, mail dan “Inspiratie 2.011“ aan Mirella Doss; Mirella@evenementcontact.nl. Vermeld a.u.b. de bedrijfsnaam en of je lid bent van het Genootschap voor Eventmanagers. Reacties graag vóór 10 februari 2011 en vol = vol.

 

Foto: Guido de Visser

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!