Back Back Nieuws

Congres CISTM in 2013 naar Maastricht

03 januari 2011
Een intensieve samenwerking tussen MECC Maastricht, het Maastricht Congres Bureau en overige participanten zorgt voor het tekenen van het contract van een groot zakelijk evenement. Van 19 t/m 23 mei 2013 bezoeken zo’n 1500 tot 2000 deelnemers Maastricht en regio om deel te nemen aan de 13e CISTM.

 

Keuzeproces

Het CISTM Congres vindt elke twee jaar plaats en wordt gehouden in vooraanstaande bestemmingen. Zo vond het congres in 2009 plaats in Boedapest (Hongarije) en zal Boston (VS) in 2011 gaststad zijn. Voor het bestuur van de International Society of Travel Medicine kiest voor een bestemming, ondergaat deze een heel keuzeproces.

 

Regio beter leren kennen

Sonja Opreij-Speth van het Maastricht Congres Bureau legt uit: 'Het bestuur is voor het eerst in oktober 2009 op bezoek geweest om Maastricht en regio beter te leren kennen als congresbestemming en om te kijken of de faciliteiten, mogelijkheden en sfeer passen bij CISTM.'

 

Beslissingsprocedure

'Vervolgens is de toekomstige President Fiona Genasi afgelopen maart, tijdens de TEFAF, komen kijken. In juli tenslotte, heeft het bureau dat het CISTM organiseert, COCS uit München, een bezoek gebracht samen met de Past-President Frank von Sonnenburg. Zulke bezoeken zijn cruciaal in de beslissingsprocedure. Vandaar dat we erg blij zijn met de goede regionale samenwerking met MECC Maastricht en onze andere participanten', aldus Sonja Opreij-Speth.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!