Back Back Nieuws

Beurs voor groene mobiliteit trekt meer dan 5.000 bezoekers

30 september 2011
De derde editie van Ecomobiel trok deze week in Ahoy Rotterdam dubbel zoveel bezoekers als vorig jaar. In totaal bezochten ruim 4.000 professionals en 1.000 consumenten de beurs die draait om duurzame mobiliteit. Met een opening door minister Schultz van Haegen, 140 standhouders, 44 workshops en aandacht in onder meer Pauw & Witteman, de telegraaf en het AD ziet organisator en mede-initiatiefnemer PINO het evenement steeds groter en belangrijker worden.

Rijden, vliegen en varen op electriciteit
Bij de opening op 27 september kondigde minister Schultz van Haegen een subsidie aan van 5 miljoen euro om de ontwikkeling van vervoer op waterstof te stimuleren. Toyota liet op de beurs ook een prototype zien van een auto met waterstofaandrijving. Andere exposanten toonden op het buitenparcours wat zij laten rijden, vliegen en varen op elektriciteit, biogas en plantaardige olie.

Het evenement rond groene mobiliteit
Jeroen Coers, directeur van PINO: 'Het is geweldig om te zien hoe ons initiatief van drie jaar geleden uitgroeit tot hét evenement rond groene mobiliteit. Niet alleen in aantallen, maar vooral ook in de kwaliteit van exposanten en bezoekers.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!