Aan tafel met Micky Hoogendijk op Domein OogenlustAan tafel met Micky Hoogendijk op Domein Oogenlust
Back Back Nieuws

Aan tafel met Micky Hoogendijk op Domein Oogenlust

03 april 2018

Voor de vierde keer organiseert Oogenlust in samenwerking met Galerie Hans Persoon 'Aan tafel met'. Na Jimmy Nelson, Bas Meeuws en Mart Visser wordt fotografe Micky Hoogendijk komend voorjaar overgevlogen vanuit LA om plaats te nemen aan tafel. Tijdens een exclusief diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve** geeft Hoogendijk een spectaculaire presentatie van 'The Nudes'.

Aan tafel met Micky Hoogendijk

Op donderdag 19 april heeft Oogenlust de exporuimte op het Domein omgebouwd tot een betoverend paradijs waar men kan genieten van kunst en culinaria. 250 gasten krijgen de mogelijkheid om uitzonderlijk inspirerend te dineren en te genieten van de smaaksensaties die verzorgd worden door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant de Treeswijkhoeve**.

Micky Hoogendijk vertelt met passie over haar meest recente project 'The Nudes'. Dit project kenmerkt zich door beelden die hun kracht ontlenen aan de zichtbare kwetsbaarheid van de modellen. Hoogendijk neemt de gasten mee in haar verhaal en vertelt over haar drijfveer met betrekking tot de mooiste fotografie uit haar bestaande collectie. Ze heeft de gave om de modellen zover te krijgen dat zij hun masker laten vallen en zich kwetsbaar durven op te stellen. Die kwetsbaarheid komt vooral tot uiting in het laatste project. Daarnaast presenteert Oogenlust deze avond een rijke expositie in een feeërieke sfeer van bloemen en planten.

Een ding is zeker: er is deze avond genoeg te zien en te beleven voor de liefhebber van kunst, culinair en entertainment.

Through the eyes of others

Aan tafel met Micky Hoogendijk is de Grand Opening van Hoogendijks verkooptentoonstelling 'Through the eyes of others'. Haar mooiste en krachtigste foto's rondom de thema's religie, maatschappij, androgynie en mythologie worden tentoongesteld. Hoogendijk wil de kijker graag aan het denken zetten door het delen van bijzondere verhalen van mensen en culturen die op zoek gaan naar hun kwetsbaarheid en vrijheid om te zijn wie ze willen zijn.
De expositie vindt plaats van 19 april t/m 19 mei 2017 plaats in de showroom van Oogenlust en bij de aangrenzende Galerie Hans Persoon.

Over Oogenlust

Vanuit passie en creativiteit geeft Oogenlust vorm aan evenementen. Met bijzonder bloemwerk, uniek meubilair en sfeervolle verlichting creëert zij een unieke beleving voor elke gelegenheid, zowel nationaal en internationaal, particulier en zakelijk. Marcel van Dijk: 'De bloembinderij met royale winkel vormen de oorsprong van ons bedrijf. We geven vanuit het bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties die zintuigen prikkelen.'

Galerie Hans Persoon

Galerie Hans Persoon is een eigentijdse galerie. Met zes tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt de galerie verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst. Gevestigd op Domein Oogenlust te Eersel tonen Hans en Jacqueline Persoon werk van nationaal en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie wordt gezocht naar de perfecte harmonie in combinatie met spannende tegenstellingen.

Fotocredits > Micky Hoogendijk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!