Vanderkruit SportsEventsVanderkruit SportsEvents
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Vanderkruit SportsEvents

 • Kon. Julianaplein 1
  2635 HD Den Hoorn (ZH)

  Tel: 06 10 55 90 64

 • Vanderkruit SportsEvents

In het kort

 • Creatief
 • Flexibel
 • Goede prijs/ kwaliteit
 • Enthousiast
 • Bekwaam

Ga naar de website

Vanderkruit SportsEvents is een professioneel evenementenbureau dat met volle overtuiging zakelijke events met een sportieve twist organiseert. Wij staan voor u klaar om uw business event tot een succes te maken door het hele proces van A tot Z uit handen te nemen. Met veel enthousiasme en onze aandacht altijd op kwaliteit gericht, organiseren wij uw bedrijfsopening, teambuildings programma, personeelsdag, familiedag of klantdag. Interesse in de mogelijkheden? Graag komen wij langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

 • Vanderkruit SportsEvents
  Vanderkruit - Flying Carpet
 • Vanderkruit SportsEvents
  Vanderkruit - ’t Brabants Fietsharmonisch Orkest
 • Vanderkruit SportsEvents
  Vanderkruit - Cycle Discovery Tour
 • Vanderkruit SportsEvents
  Vanderkruit - Compleet Schotse beleving

Bedrijfsopeningen
De dag waarop uw bedrijf zijn deuren opent of een nieuwe vestiging opent, is één van de belangrijkste dagen in uw bedrijfsgeschiedenis. Op deze dag moet alles kloppen, vindt Vanderkruit SportsEvents. Door de prioriteit te leggen op creativiteit en kwaliteit, produceren wij een uniek draaiboek en maken wij van uw bedrijfsopening een waardig feest. Er wordt rekening gehouden met uw eigen wensen. Dankzij onze persoonlijke benadering kunnen er ook aparte programma’s georganiseerd worden voor uw zakelijke relaties en familie en/of vrienden.

Teambuilding
Wenst u relaties binnen uw team te versterken? Werknemers beter te leren kennen, dichterbij elkaar te komen of anders te leren communiceren? Vanderkruit SportsEvents biedt verschillende teambuilding programma’s aan om uw specifieke doel te bereiken. Denk hierbij aan samenwerkings- en communicatieprogramma’s, energizers en wake-up programma’s. Wij stellen graag een programma op maat samen.

Personeelsdagen
Een hoge motivatie van uw personeel is de sleutel tot een gezonde, goed functionerende onderneming. Juist daarom organiseert Vanderkruit SportsEvents personeelsdagen waar wij uw personeel tijdens een passende activiteit in een prettige sfeer bij elkaar brengen. Dit kan zowel binnen het eigen bedrijf of buiten de deur.

Familiedagen
De betrokkenheid van uw personeel verhogen kan van groot belang zijn voor de toewijding aan uw onderneming. Vanderkruit SportsEvents is daarom gespecialiseerd in het organiseren van familiedagen met originele, bindende activiteiten. Op interessante locaties worden partners en kinderen uitgenodigd om een inspirerende dag te beleven. Wij bieden hierin deelprogramma’s aan voor alle leeftijdscategorieën, zodat zowel de allerjongste als grootmoeder een prettige dag ervaart.

Klantdagen
Ook uw trouwe klanten verdienen het af en toe in het zonnetje gezet te worden. Zij zorgen er immers voor dat uw onderneming draaiende blijft. Vanderkruit SportsEvents organiseert dan ook met veel plezier klantdagen waarin uw klanten, en eventueel potentiele klanten, worden beloond. Wij creëren ongedwongen contactmomenten en brengen uw klanten in een gemoedelijke sfeer bij elkaar. Dit kan door middel van een borrel, feest of actief programma. Lees hier meer over onze programma’s.

 

 Bekijk onze mogelijkheden:

- Typical Dutch Games - VDK SportsEvents

Global Adventure - VDK SportsEvents

Schotse Spelen - VDK SportsEvents

 

Voor vragen neem gerust contact op: 06 10 55 90 64 of ga naar de website.

Neem contact op met Vanderkruit SportsEvents

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Vanderkruit SportsEvents zal z.s.m. contact met u opnemen.