De CocktailfietsDe Cocktailfiets
Back Back Eten & drinken

De Cocktailfiets

 • Weena 690
  3012 CN Rotterdam

  Tel: 06 23 08 52 14

 • De Cocktailfiets

In het kort

 • Uniek
 • Totaalbeleving
 • Volledig ontzorgd
 • Partner
 • Duurzaam

Ga naar de website

Onze Mobiele Cocktailbar
Laat je verrassen door unieke cocktails, geserveerd op locatie met onze Mobiele Cocktailbar. De bartenders brengen de sfeer, samen met een échte Peaky Blinders look and feel. De passende petjes en schorten doen je gelijk denken aan de roaring twenties! We shaken, stirren en schenken glazen puur genot en zorgen voor een geweldige sfeer. Geen standaard drankjes, maar unieke cocktails waar wij onze eigen twist aan hebben gegeven. De Mobiele Cocktailbar is ideaal voor kleinere evenementen en plekken zoals een dakterras of woonkamer. De Mobiele Cocktailbar is beschikbaar vanaf 100 cocktails.

De Cocktailfiets
De bar inruilen voor een échte jaren ’20 look, voor op bijvoorbeeld een foodtruckfestival of bedrijfsfeest? Dan is de Cocktailfiets de perfecte eyecatcher. De originele bakfiets uit 1930 in combinatie met onze unieke cocktails en ervaren bartenders zorgen voor een geweldige sfeer. Wist je dat de cocktails ook in de jaren ’20 zijn ontstaan? Maar daar vertellen we je alles over tijdens het mixen van de cocktails. De Cocktailfiets is beschikbaar vanaf 100 cocktails.

Mobiele bar huren?
Een mobiele bar huren voor jouw locatie? Geef jouw wensen door via het reserveringssysteem. Elke reservering is maatwerk, dus alle cocktails zijn flexibel in te richten. Bij grotere evenementen is het ook mogelijk om meerdere bartenders of twee Mobiele Cocktailbars in te schakelen.

Let op: De Cocktailfiets kan helaas niet op moeilijk bereikbare locaties komen. In dat geval raden wij de mobiele bar aan.

Deze opdrachtgevers gingen je voor!

Bedrijfsfestival
Let’s shake things up tijdens een bedrijfsfestival! Ben jij een bedrijfsfeest aan het organiseren en wil je het deze keer anders doen? Dan is een bedrijfsfestival dé nieuwe trend. Een bedrijfsfeest, maar dan leuker, gezelliger en in de open lucht! En wat is een festival zonder goede drankjes?

Een bedrijfsfestival organiseren
Bedrijfsfestivals worden steeds populairder. Bedrijven huren locaties af en plaatsen daar verschillende foodtrucks. Een frietje, taco’s, bedenk het maar. Of het nu bij een strandtent of in het bos is; het heeft de look and feel van een écht festival. Workshops, dj’s, alles kan! Het bedrijfsfestival geeft een unieke ervaring aan het personeel en zorgt voor binding van collega’s. Net als het drinken van lekkere cocktails. Bijvoorbeeld bij een ouderwetse bakfiets uit de jaren ’20: De Cocktailfiets.
De Cocktailfiets is een echte eyecatcher op elk bedrijfsfestival. Onze bartenders in ‘Peaky Blinders’ stijl verzorgen de lekkerste cocktails, passend bij de originele bakfiets uit 1930. Onze cocktails hebben allemaal een eigen twist en voorkeuren zijn vooraf altijd te bespreken. Is het festival wat groter? Dan kunnen we uiteraard ook een Mobiele Cocktailbar en meerdere bartenders plaatsen. Al onze boekingen zijn op maat, dus ook alles is mogelijk.

De Cocktailfiets inhuren?
Is het tijd voor ons om op de fiets te stappen en in gedachten al naar jouw bedrijfsfestival te trappen? Reserveer dan via het contactformulier en vul jouw aanvraag in. Tot snel!

Deze opdrachtgevers gingen je voor!

Meer lezen over De Cocktailfiets

https://www.events.nl/nieuws/de-cocktailfiets-serveert-cocktails-een-unieke-setting

Neem contact op met De Cocktailfiets

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van De Cocktailfiets zal z.s.m. contact met u opnemen.