België Toerisme voor Wallonië ArdennenBelgië Toerisme voor Wallonië Ardennen
Back Back Evenementenbureaus

België Toerisme voor Wallonië Ardennen

  • Prins Hendrikkade 186
    1011 TD Amsterdam

    Tel: 020 524 43 43

  • België Toerisme voor Wallonië Ardennen

In het kort

  • Ardennen dichtbij
  • Meet en teambuilding in pure natuur
  • Bourgondisch

Ga naar de website

Meet in Green in het zuiden van België

 

Wallonië met de Ardennen vormen het zuiden van België. Buitenland om de hoek. Natuur, cultureel erfgoed en goed bereikbare steden. ‘Joie de vivre’ bindt alles samen. Voor MICE en events betekent dat: presentaties in kastelen, teambuilding in de natuur, karaktervolle congres venues, green meetings. Uw relaties, klanten of werknemers zijn er helemaal uit en ervaren de Bourgondische gastvrijheid.    

Luik en F1

De stad Luik ontwikkelt zich razendsnel. Binnenhaven, TGV-station en luchthaven geven economische activiteit. Voor congressen zijn er het Palais des Congrès (max 1.700 pax) en hotels met eigen meeting faciliteiten (300 pax). Na het congres: opera, shopping, restaurants, golfbaan en museum La Boverie. Vlakbij het F1-circuit Spa-Francorchamps voor teambuilding of productpresentaties. 

Exclusief in Namen

Het elegante Namen, gelegen aan de Maas, is hoofdstad van Wallonië. Het Naamse Palais des Congrès (max 300 pax) ligt in de historische stad en voor green meetings en teambuildings zijn er venues als de citadel, kastelen of de steengroeve van Dinant Evasion.

Uitdagende golfbanen in Waals-Brabant

Juist ten zuiden van de Europese hoofdstad Brussel, biedt het rijke Waals-Brabant kastelen en tien golfbanen. In totaal telt Wallonië 35 heuvelrijke golfbanen. Een golfclinic na de vergadering? 

Hotspot technologie Henegouwen

Mons is een Europese hotspot met vestigingen van Microsoft en Google in Digital Innovation Valley. Naast het station van Calatrava (in aanbouw) staat de gloednieuwe state-of-the-art congresvenue MICX (max 500 pax). Charleroi, met Charleroi Expo en CEME, focust op luchtvaarttechnologie. De stad werkt ondertussen aan een ambitieus vernieuwingsproject. 

Green meetings Luxemburg

De provincie Luxemburg, hartje Ardennen, is sterk voor groene events, met goede klanten of de collega’s. Een kasteel of chic hotel, sterrenrestaurants, een astronautenworkshop, een teambuilding in het bos. De pure natuur geeft inspiratie en nieuw inzicht.

Neem contact op met België Toerisme voor Wallonië Ardennen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van België Toerisme voor Wallonië Ardennen zal z.s.m. contact met u opnemen.