Save the date: Wallonia MICE Days + Famtrip Wallonië-Ardennen '23Save the date: Wallonia MICE Days + Famtrip Wallonië-Ardennen '23
Back Back Locaties

Save the date: Wallonia MICE Days + Famtrip Wallonië-Ardennen '23

11 juli 2023

De regio Wallonië-Ardennen is prachtig groen, vol beboste heuvels met kabbelende rivieren en charmante stadjes, staat garant voor rust of juist actie en avontuur en kent een hoog aangeschreven gastronomie. Daarmee is het een aantrekkelijke destinatie als je dichtbij dat ver-weg-gevoel wilt beleven. ‘De veelzijdigheid op allerlei onderdelen die belangrijk zijn voor het slagen van een zakelijk evenement, is allemaal aanwezig in Wallonië en de Belgische Ardennen’, vertelt Jeroen Henneke, Market Manager The Netherlands. Die veelzijdigheid laat VISITWallonia graag zien en ervaren tijdens de Wallonia MICE Days + Famtrip Wallonië van 21 tot en met 23 september 2023. Ga je mee?

Wallonië-Ardennen: dichtbij en veelzijdig

Wallonië, waarvan de Ardennen een onderdeel zijn, ligt dicht bij Nederland maar is verrassend anders. Juist de veelzijdigheid van de regio zorgt ervoor dat de streek het ideale decor is voor vergaderingen, incentives, congressen en evenementen. Wallonië-Ardennen kent bijzondere locaties, gastronomie, cultuur en teambuilding of activiteiten in de ongerepte natuur.

Dichtbij, maar voelt ver weg

Een totaalpakket, dat bieden Wallonië en de Belgische Ardennen. En dat om de hoek. Je bereikt de regio in een half uurtje vanaf Maastricht, een uurtje vanuit Breda en 2,5 uur vanuit Utrecht. Wil je niet ver reizen maar toch echt iets anders? Dan is het zuidelijke gedeelte van België bij uitstek de plek.

Herbronnen in Wallonië

De natuur, die zo anders is dan Nederland, kan veel rust geven. Zoek je als team naar een plek om weer energie te krijgen en samen de mouwen op te stropen? De Belgische Ardennen zijn met alle teambuilding- en outdoormogelijkheden het beste decor. Maar ook qua gastronomie blinkt het gebied uit. Wallonië en de Belgische Ardennen worden internationaal geroemd voor de goede keuken, de Belgische bieren en chocolade. Gecombineerd met hele bijzondere locaties - van kasteeltjes tot hutjes in het bos - en de historie van de streek, bevat de regio veel interessants om een programma compleet te maken.

Onbekende parels ontdekken

‘We hebben in Wallonië alle ingrediënten om de doelstelling van jouw evenement op een bijzondere manier te bereiken. Dat laten we graag zien tijdens de Wallonia MICE Days + Famtrip Wallonië van 21 tot en met 23 september 2023. Inclusief een efficiënte dag om kennis te maken met uiteenlopende Waalse partners’, aldus Jeroen Henneke. Er zijn veel nieuwe initiatieven in deze regio vol bekende én onbekende parels die dit zuidelijke deel van België de perfecte bestemming maken voor MICE-professionals. Ben jij die planner die echt iets nieuws zoekt? Zet 21 tot en met 23 september dan alvast in je agenda en meld je hier aan.

Hoofdfoto + foto 1: ©Xavier Ethuin-Dinant Evasion-Kayak ©WBT Joseph Jeanmart-Spa-Manoir de Lebioles

Foto 2: ©Abbaye de Stavelot (ET&C)-Abdij van Stavelot

Foto 3: ©Martins Hotels

Foto 4: ©WBT Denis Erroyaux-La Ferme de Mont-Saint-Jean

Foto 5: ©CGT-Arnaud Siquet-Rally met Citroën 2CV

Foto 6: ©WBT Joseph Jeanmart-Spa-Manoir de Lebioles

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!