Dichtbij en veelzijdig: Beleef de Wallonia Tourism Days 6-8 oktober '22Dichtbij en veelzijdig: Beleef de Wallonia Tourism Days 6-8 oktober '22
Back Back Nieuws

Dichtbij en veelzijdig: Beleef de Wallonia Tourism Days 6-8 oktober '22

16 september 2021

Wallonië en de Ardennen liggen dicht bij Nederland, maar zijn verrassend anders. Deze veelzijdige bestemmingen bieden het ideale decor voor vergaderingen, incentives, congressen en evenementen: bijzondere locaties, gastronomie, cultuur en natuurlijk buitensport in de ongerepte natuur.

Welkom bij onze Zuiderburen

Voor organisatoren van grote en kleine zakelijke bijeenkomsten organiseert Wallonië België Toerisme op 6, 7 en 8 oktober de Wallonia Tourism Days in Mons (Bergen) in België. Het wordt een (hernieuwde) kennismaking.

De laatste ontwikkelingen

Tijdens het evenement ontmoet je vertegenwoordigers van venues, locaties en attracties. Er zijn veel ontwikkelingen met nieuwe hotels, conferentiecentra en een steeds groter activiteitenaanbod. De Ardennen blijven ideaal voor teambuildings, incentives en outdoor. De Wallonia Tourism Days vormen een efficiënte manier om veel kennis te vergaren over de mogelijkheden voor MICE in Wallonië en de Ardennen.

Famtrip

Op het programma staat bovendien een VIP bezoek aan de beste dierentuin van Europa, Pairi Daiza, de Van Gogh Wandeling met Nederlandstalige gids, distilleerderij Biercée en het charmante plaatsje Thuin.

Onder begeleiding van Wallonië België Toerisme reis je met een bus naar België en het verblijf en de maaltijden worden verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer informatie, stuur dan een mail.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!