Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Back Back Locaties

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

 • Waldorpstraat 15
  2521 CA Den Haag

  Tel: 070 222 31 00

 • Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

In het kort

 • Flexibele zalen
 • Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
 • Snelle WiFi
 • Gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
 • Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen

Ga naar de website

Inspirerende ontmoetingen in de Hofstad

Den Haag krijgt er een inspirerende conferentie- en meetinglocatie bij. Direct naast station Den Haag HS opent Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag. Dat doen we in fases. Op 15 maart openen we ons Meeting Centre van 2000m2. Dat is nog maar het begin. Daarna gaan we hard aan de slag met een hotel en breiden we ons Convention Centre verder uit. Vanaf januari 2022 zijn we compleet: er staat dan een Convention Centre van 6500m2.

Voor we op volle sterkte open zijn beginnen we met ons Meeting Centre. Dit is wat Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag vanaf maart te bieden heeft:

 • Zestien vergaderzalen, waarvan een deel flexibel. Welke zaal je ook boekt: ze werken allemaal volgens het plug & play concept: alle apparatuur is zo ingeregeld dat je alleen maar je laptop hoeft in te pluggen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de vergaderzalen in de door jouw gewenste opstelling zijn ingericht.
 • In de grootste zaal is er ruimte voor 100 personen
 • Een spiksplinternieuwe locatie in die prachtige stad achter de duinen. Een plek die verrast en inspireert. Een ideale locatie voor wie op zoek is naar een nieuwe, makkelijk te bereiken meetingplek.
 • Bevlogen medewerkers die experts zijn als het om het faciliteren van zakelijke meetings gaat. Postillion Hotels is gespecialiseerd in gastvrijheid voor zakelijk reizigers. Dat betekent dat we precies weten wat wenselijk is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw meeting vlekkeloos verloopt.
 • Een goed te bereiken locatie voor nationale en internationale gasten. Postillion Hotel & Convention Centre ligt niet alleen direct naast het station, maar ook vlakbij Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Airport.

Jouw meeting tot in de puntjes geregeld

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag is onze achtste vestiging. Door deze uitbreiding vind je Postillion Hotels nu in de vier grote Nederlandse steden ( Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht (Bunnik). Op al onze locaties zijn onze medewerkers ervaren in en getraind op het verlenen van de best mogelijke full-service voor zakelijk reizigers. Jouw meeting moet tot in de kleinste puntjes perfect geregeld zijn. Bij Postillion Hotels kun je daar op vertrouwen. Bij ons ben je van harte welkom voor een beurs, congres, meeting of zakelijk evenement.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Bekijk hier onze andere locaties:

Amsterdam - Rotterdam - Deventer  - Dordrecht - Utrecht - Amersfoort/Veluwemeer - Bunnik

Neem contact op met Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag zal z.s.m. contact met u opnemen.