Postillion Hotels opent hotel en congrescentrum in Den HaagPostillion Hotels opent hotel en congrescentrum in Den Haag
Back Back Nieuws

Postillion Hotels opent hotel en congrescentrum in Den Haag

05 maart 2021

Postillion Hotels breidt uit naar Den Haag. Op maandag 15 maart 2021 opent het Meeting Centre van 2000 m2 in HSK Offices, naast Holland Spoor. In januari 2022 gaat het volledige Convention Centre van ruim 6500 m2 met een congrescapaciteit van 1400 personen plenair open. Postillion heeft de intentie om in de laatste fase hotelkamers toe te voegen aan de vestiging. De uitbreiding naar Den Haag past bij de ambities van Postillion om de internationale zakenreiziger optimaal te bedienen.

In vier grote Nederlandse steden 

Postillion kiest er bewust voor om te blijven investeren in deze uitdagende tijd. Ondanks de impact die de coronacrisis heeft op de MICE-industrie, kijkt Postillion positief naar de toekomst. Met de vestiging in Den Haag zijn er nu vestigingen in de vier grote Nederlandse steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht) en versterkt Postillion haar positie op de internationale congresmarkt. Bovendien draagt de keten op deze manier bij aan de lokale economie.

Internationale groeiambities

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: ‘Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij in deze moeilijke tijd de komst van zo'n mooie nieuwe vestiging kunnen aankondigen. Den Haag profileert zich als de bestemming voor (inter)nationale meetings en congressen en staat al geruime tijd hoog op onze wishlist. Een langgekoesterde wens gaat in vervulling. Wij geloven sterk in het herstel van de MICE-industrie en blijven dan ook hard werken aan onze internationale groeiambities.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!