Louwman MuseumLouwman Museum
Back Back Locaties

Louwman Museum

 • Leidsestraatweg 57
  2594 BB Den Haag

  Tel: 070 304 7379

 • Logo Louwman Museum

In het kort

 • Prachtige collectie automobielen
 • Unieke locatie die inspireert
 • Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
 • Eigen ondergrondse parkeergarage (170 plekken)
 • Diversiteit in zalen en mogelijkheden

Ga naar de website

STAP MET UW EVENEMENT IN DE GESCHIEDENIS VAN DE VOORUITGANG

OMRINGD DOOR INSPIRATIE
Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

STAP IN DE GESCHIEDENIS VAN INNOVATIE
De unieke collectie van bijzondere automobielen en memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, toenemende welvaart. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende ontwerpen uit de 20ste eeuw.

STAP IN DE GESCHIEDENIS VAN DESIGN
Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum nog veel meer. Ook de bijzondere collecties autogerelateerde kunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen nodigen uit tot een bezoek.

STAP MET UW EVENEMENT IN EEN UNIEKE LOCATIE
De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het tuinlandschap, ontworpen door Lodewijk Baljon, zorgt ten slotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

STAP MET UW EVENEMENT IN RUIMTES VOOR AMBITIES VAN ELK FORMAAT
Verras en inspireer uw gasten tijdens uw vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor uw gasten.

UW EVENEMENT OP GEPASTE AFSTAND
In het Louwman Museum is voldoende ruimte voor 1,5-meter afstand voor gasten en medewerkers. Het museum en de ruimtes voor bijeenkomsten zijn zo ingericht dat er volledig voldaan wordt aan de RIVM-maatregelen. 

MAAK EEN PROEFRIT
We nodigen u uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak. Heeft u hulp nodig bij de creatieve invulling van uw evenement? Ook daar helpen we u graag mee!

 • Louwman Museum
  1,5 meter opstelling
 • Louwman Museum
  Bibliotheek - Webinar
 • Louwman Museum - Great Hall - Congres
  Louwman Museum - Great Hall - Congres
 • Louwman Museum - Museumplein - Diner
  Louwman Museum - Museumplein - Diner
 • Louwman Museum - Theater - Autopresentatie
  Louwman Museum - Theater - Autopresentatie
 • Louwman Museum - Toyoda - Autopresentatie
  Louwman Museum - Toyoda - Autopresentatie
 • Louwman Museum - Bibliotheek - Diner opstelling
  Louwman Museum - Bibliotheek - Diner opstelling
 • Louwman Museum - Diner
  Louwman Museum - Diner
 • Louwman Museum - Rondleiding
  Louwman Museum - Rondleiding
 • Louwman Museum - Museumplein - Feest
  Louwman Museum - Museumplein - Feest

HYBRIDE & ONLINE EVENTS
In deze tijd waar fysiek bij elkaar komen in beperkte mate mogelijk is, zijn hybride en online events de manier om in contact te blijven met uw relaties en medewerkers. In het Louwman Museum zijn volop mogelijkheden voor het faciliteren van hybride en online events. In samenwerking met onze AV partner Rena Productions bieden wij een compleet pakket om u volledig te ontzorgen. We bieden een event platform waar de livestream en alle informatie samenkomt. De deelnemers volgen het programma met mogelijkheden voor break-out sessies, sprekers die inbellen en rondetafelgesprekken. Interactie met de deelnemers door middel van een chat, vragen en polls zijn uiteraard ook mogelijk.

Een aantal ruimtes in het Louwman Museum hebben de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, licht, geluid en schermen voor een hybride of online event. Ons Theater en de Toyoda zaal zijn zeer geschikt voor een hybride event. De Bibliotheek, het Museumplein en onze Great Hall bieden een perfect decor voor een online event. Voor een videovergadering zijn onze Spijker en Bentley zaal perfect.

RUIMTES, PRIJZEN EN BIJZONDERHEDEN
Voor alle evenementen geldt dat een bezoek aan het museum inbegrepen is. Maar ook de onbewaakte garderobe, een eigen duty-manager en de eindschoonmaak zijn altijd inbegrepen. Een aantal zalen zijn standaard al voorzien van audiovisuele middelen en meubilair.

BEREIKBAARHEID
Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 2 minuten loopafstand van het museum bevindt zich onze eigen bushalte Louwman Museum, waar de buslijnen 90, 385 en 386 tot 5 keer per uur stoppen. Vanaf Centraal Station Den Haag is de reistijd slechts 8 minuten.

PARKEREN
Het Louwman Museum heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen.

Neem contact op met Louwman Museum

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Louwman Museum zal z.s.m. contact met u opnemen.