Zier opent Huiskamer voor zakelijke bijeenkomstenZier opent Huiskamer voor zakelijke bijeenkomsten
Back Back Nieuws

Zwier opent Huiskamer voor zakelijke bijeenkomsten

14 juni 2019

Zwier opent 'de Huiskamer'. Een nieuwe plek waar je doordeweeks zakelijk bijeenkomt en in het weekend terecht kan voor ontbijt, een (h)eerlijke kop koffie, een gezonde lunch, een hapje in de avondzon of een borrel op het terras. Binnen vind je een gezellige zithoek, lange houten leestafels en een vuurtje wat aangaat bij iets kouder weer. Buiten is er een terras aan het water, waar je kan genieten van de zon en wind in je haar. De Huiskamer typeert zich door een 'milde' keuken, waarbij ze met respect om willen gaan met de aarde en dat wat ze geeft. Een bijzonder plekje, vlak buiten Amsterdam, om écht even uit de stad te zijn. 

Milde keuken

Het eten en drinken bij Zwier is een belangrijk onderdeel van het verhaal dat ze te vertellen hebben; ze willen prikkelen en inspireren om goed voor jezelf te zorgen en daarmee goed voor de wereld om je heen. Daarom hebben ze hun keuken de 'milde' keuken genoemd. Dit betekent dat ze in hun keuzes mild willen zijn voor de aarde en dat de gerechten mild en gezond zijn voor je lijf. Ze maken zoveel mogelijk zelf met herkenbare producten uit het seizoen, en als het even kan van Hollandse bodem. Alle gerechten zijn vegetarisch en er is een grote voorkeur voor biologisch/dynamische producten.

Menu

De menukaart is bewust klein en simpel. Overzichtelijk en ook fijn als het gaat om waste én het past bij het gevoel van een Huiskamer: eten wat de pot schaft. Zo kan je voor de lunch bijv. kiezen uit een soep, een broodje of een salade. In de avond serveren ze een pasta of maaltijdsoep en op zaterdag een 3-gangen aanschuifdiner. Om de zoveel tijd veranderd de inhoud van het menu. Een greep uit de gerechten; broodje zelfgemaakte muhamarra en geitenbrie, wortelpannekoekjes met humus & waterkers-sinaasappel salade, een heerlijke borrelplank of een schuif-aan-maal falafel style.

Een plek voor iedereen

Of je nu bij Zwier logeert of een dagje op bezoek bent, De Huiskamer is voor iedereen geopend in het weekend. Een plek waar je je snel thuis voelt, met lieve mensen, veel aandacht en een simpele, maar lekkere kaart. En zoals in een echte Huiskamer, hebben ze hier ook geen bediening. Je bestelt op jouw moment bij de bar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!