Milde keuken
Het eten en drinken bij Zwier is een belangrijk onderdeel van het verhaal dat ze te vertellen hebben; ze willen prikkelen en inspireren om goed voor jezelf te zorgen en daarmee goed voor de wereld om je heen. Daarom hebben ze hun keuken de 'milde' keuken genoemd. Dit betekent dat ze in hun keuzes mild willen zijn voor de aarde en dat de gerechten mild en gezond zijn voor je lijf. Ze maken zoveel mogelijk zelf met herkenbare producten uit het seizoen, en als het even kan van Hollandse bodem. Alle gerechten zijn vegetarisch en er is een grote voorkeur voor biologisch/dynamische producten.
Menu
De menukaart is bewust klein en simpel. Overzichtelijk en ook fijn als het gaat om waste én het past bij het gevoel van een Huiskamer: eten wat de pot schaft. Zo kan je voor de lunch bijv. kiezen uit een soep, een broodje of een salade. In de avond serveren ze een pasta of maaltijdsoep en op zaterdag een 3-gangen aanschuifdiner. Om de zoveel tijd veranderd de inhoud van het menu. Een greep uit de gerechten; broodje zelfgemaakte muhamarra en geitenbrie, wortelpannekoekjes met humus & waterkers-sinaasappel salade, een heerlijke borrelplank of een schuif-aan-maal falafel style.
Een plek voor iedereen
Of je nu bij Zwier logeert of een dagje op bezoek bent, De Huiskamer is voor iedereen geopend in het weekend. Een plek waar je je snel thuis voelt, met lieve mensen, veel aandacht en een simpele, maar lekkere kaart. En zoals in een echte Huiskamer, hebben ze hier ook geen bediening. Je bestelt op jouw moment bij de bar.