Zomer in de Huiskamer van ZwierZomer in de Huiskamer van Zwier
Back Back Nieuws

Zomer in de Huiskamer van Zwier

02 augustus 2019

Zwier in de zomer, een heerlijke hide-away dichtbij Amsterdam om te kunnen ontspannen. Met de in april geopende Huiskamer is het nu dè plek om voor een dag of langer te onthaasten en de stad te ontvluchten. Voel je welkom in de Huiskamer van Zwier; duurzaam en gezond eten & drinken, uitwaaien in een luxe sloep of zeilboot, genieten buiten op het terras of binnen bij de haard met een glas. Doen wat goed voelt, daar gaat het om bij Zwier.

Varen vanuit de Huiskamer

Op het water kun je niet anders dan tot rust komen. Het kabbelende geluid om je heen, af en toe een duikje en vooral genieten van de natuur. Bij Zwier kun je voor een paar uur óf de hele dag luxe sloepen huren. Er zijn een aantal vaarroutes voor je uitgestippeld, bijv. route ‘Ronde Hoep’. Weg van de drukte, tussen het groen. Verwacht weilanden met koeien, dierengeluiden en uitzicht over de skyline van Amsterdam. Ga je liever zonder motor het water op? Er zijn ook zeilboten, kano’s en SUP-boards. Laat de wind je voortbewegen en geniet van al het moois om je heen.

Eten & Drinken in de Huiskamer

Na het uitwaaien op het water kun je zo de Huiskamer binnenlopen voor goede koffie, verse gember thee of een speciaal biertje, kombucha of een lekker glas wijn. En kom genieten van de ‘milde’ keuken van Zwier, waar ze duurzame keuzes maken die goed zijn voor de aarde en prikkelende gerechten serveren, mild en gezond voor je lijf. Op de kaart oa; broodje muhammara met geitenkaas, pasta pesto met groene salade, wortelpannenkoekjes met humus & waterkers-sinaasappel salade of een lekkere borrelplank. Je kunt van dinsdag tot zondag ook mee-ontbijten van 08.00 - 11.00; vers brood, croissants, allerlei beleg, smoothies, eitjes en granola. Voor de vegans zijn er ook genoeg opties.

Ontspannen in en rond de Huiskamer

Chillen in de zon, voetjes in het water met een koud drankje, binnen een spelletje spelen of rustig lezen bij de haard. Of je nu bij Zwier logeert of een dagje op bezoek bent, de Huiskamer is voor iedereen geopend. Een plek waar je je snel thuis voelt, met lieve mensen en een simpele, maar lekkere kaart. Openingstijden in de zomer: ma 12.00-22.00, di/zo 8.00- 22.00, vanaf 19 aug alleen ’s weekends geopend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!