Wipeout komt naar AmsterdamWipeout komt naar Amsterdam
Back Back Nieuws

Wipeout komt naar Amsterdam

03 augustus 2018

Het tv-show format Wipeout komt in september naar Amsterdam tijdens Europa's grootste attractie-show EAS. De Nederlandse licentiehouder Famous Obstacles and Gameshows (FOG) is geselecteerd door Wipeout's merkeigenaar Endemol Shine Group om Wipeout obstakels overal ter wereld te bouwen en verkopen. En nu is het mogelijk voor parkeigenaren om hun eigen live Wipeout parcours te maken.

'Uniek', zegt Patrick Janssen, CEO van FOG en zelf eigenaar van een Wipeout park. 'Wipeout als een publieke attractie bestaat nog niet op dit moment, maar het kan de nieuwe trend worden in vrijetijds besteding. Het geheim van Wipeouts succes is dat mensen graag deel uit willen maken van de beleving en dat is nu mogelijk.'

Volgens Patrick hoeven deelnemers geen atleten te zijn, het zijn je buren, je ouders of zelfs jezelf. Het gaat om hetzelfde plezier dat je op tv ziet en nu zelf kunt ervaren. FOG zal de iconische obstacles in Amsterdam laten zien. Bezoek Famous Obstacles & Gameshows op de EAS-beurs van 25 tot 27 september in de RAI in Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!